2777
2789

بیاید بخونیدش برقصیم:)

خودم آهنگ رویایی دارم از ابی و شادمهر :)

توی خارجی ها اون آهنگه که ( اسمش یادم نیست ) میگه اون پناهگاهی که باهم ساختیم 🙂✨

چه سود از این سکوت و آه از این صبوری

رقصی نیس ولی😂

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم شدم دیوونه چیت؟

اسم اهنگ پارانویا

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

میگم برو میگه نمیششههه میگم بمون میگه نمیشهههه

عینک ری بن اصلم هر چی دارم مال تووووو نفسم توییی تو دخترررر

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

میگم برو میگه نمیششههه میگم بمون میگه نمیشهههه عینک ری بن اصلم هر چی دارم مال تووووو نفسم توییی تو ...

میگم میشه میگی نمیشه

خیلی اهنگ شادیه ولی محتواش واقعا عجیبه  

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

آره توی امضام نوشتم یه قسمتی از متنش رو :)))) باهات موافقم:))))

منم خیلی دوست دارم اون اهنگ رو . یادمه موزیک ویدیو هم داشت 

اهنگ نوازش ابی خیلی کراشمه

با اهنگ این اخرین باره با ویالون

ای کاش قبل خداحافظیش برم کنسرتش

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍