2777
2789
عنوان

کار خیلی بدی کردم؟😐💔

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 54 پست
حداقل تو ذهنت حرف بزن و جواب بده عین من😎😂 البته من نشخار ذهنی دارم ولی تو ذهنم که دارم تجزیه میکن ...

من ی دفع بلند میگم از همتون بدم میاد برین بمیرن یا برین گمشین😐🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این ویژگی بارز ادمای درونگراست

من معتادم به اینکار حتی جدیدا خیلیم اینکارو میکنم جوری که میگم نکنه دارم دیوونه میشم واقعا😐😂 بشدت خیال پردازم ولی اروم و یه جای خلوت با خودم حرف میزنم واسه همین هیشکی نمیفهمه

البته چندباری مامانم مچمو گرفت ولی عصبانی نمیشه اتفاقا میخنده

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤   

عزیزم‌ این حرف زدن با خودت یه نوع اختلال روانی هس بعدا واست دردسر ایجاد میکنه منم قبلا مث تو بودم ولی کلی رو خودم کار کردم کمی بهتر شدم...قرار نیس چوم همه اینجورین وبا خودشون حرف می زنن این کار کار درستی باشه!!!!!!!

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

این ویژگی بارز ادمای درونگراست من معتادم به اینکار حتی جدیدا خیلیم اینکارو میکنم جوری که میگم نکنه ...

اره من خودم خیلی درونگرام ن اورمم حرف بزنم از دور ببینن لبام تکون میخوره میفمن ک دارم حرف میزنم 😕

عزیزم‌ این حرف زدن با خودت یه نوع اختلال روانی هس بعدا واست دردسر ایجاد میکنه منم قبلا مث تو بودم ول ...

اره خودمم میگم من یکم غیرعادی نسبت ب بقیه با خودم صحبت میکنم و در مقابلم مادریه ک اصلا با خودش صحبت نمیکنه اما دست خودم نیس چن بار خاستم ترک کنم اما ی حس بی قراری اذیتم میکنه وختی میحرفم با خودم انگار رها میشم تخلیه میشم نمیدونم میفمی منظورمو یا ن😕

اره خودمم میگم من یکم غیرعادی نسبت ب بقیه با خودم صحبت میکنم و در مقابلم مادریه ک اصلا با خودش صحبت ...

میفهممت گلم حتما برو پیش یه روانشناس تا دیر نشده بهت کمک کنه درکش کنی وگرنه آسیب میبینی

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

میفهممت گلم حتما برو پیش یه روانشناس تا دیر نشده بهت کمک کنه درکش کنی وگرنه آسیب میبینی

ترکش*

اره من خودم خیلی درونگرام ن اورمم حرف بزنم از دور ببینن لبام تکون میخوره میفمن ک دارم حرف میزنم 😕

من اصلا دوست ندارم کسی بفهمه واسه همون یا تو دلم حرف میزنم یا سریع میرم یه جای خلوت

خوش قلب ترین آدم ها اونایی ان که نگران تاثیر حرفاشون رو قلب بقیه ان❤