2777
2789

داداشم چندماهه نامزد کرده میخاد عروسی بگیره ولی خب از نظر مالی اوکی نیست 

ما از یه قشر خیلی معمولیم با یه حقوق بخور و نمیر 

با این حال تو این چندماه نزدیک 200 مليون طلا خریدیم واسش و داداشم هزار تومن از خودش خرج نکرده تاحالا. اینا رو میگم که بدونید بابام با دست خالیش چیزی واسمون کم نزاشته انوقت خانوده زن داداشم میشینن داداششمو پر میکنن که چه پدر مادری هستن که پشتت نیستن بابات باید جهیزیه ت رو بگیره و... 

خلاصه‌ به حدی رسیده که بابام و داداشم بحثشون شده

بگید چیکار کنیم با این خانواده تازه به دوران رسیده هم داداشمو تحت فشار گذاشتن هم بابامو🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یبار به منظور به زن داداشت برسون همینجور که داریم خرج میکنیم انتظار جهیزیه انچنان هم داریم الانم مد شده به عروس ماشین میدن سر جهیزیه چند نفرم مثال بزن ولی زیر پوستی منظور برسون تا خفه شن

تیا : چشمان   دام : مادرم ❤   یه صلوات وقت زیادی از شما نمیگیره ولی شهید بخاطر همون یه صلوات خیلی جاها ممکنه دستتو بگیره 🙂 صلوات هدیه به شهدا

عزیزم هیچکاری نمیشه کرد خانواده عروس ماهم اینجوری بودن با اینکه واسش ماشین خریدیم و نصف خونه هم به اسم زدیم و چقدر طلا دادیم بازم میگن به داداشم پدرت اصلا به فکرت نیست و باید بیشتر بهت بده 

منظور تیکه هاشه ؟  با وام ازدواجش چرا نمیگیره؟

تیکه های چی عزیزم؟ 

زیر گوشش میخونن وام ازدواج رو با طلا ها بده خونه بابات هم برات جهیزیه بگیره 😐😐

حالا خودشون بعددددد 50 سال تازه امسال یه خونه 60 متری خریدن 

جاهاز مگه با دختر نیست😂🚶🏻

تیکه های بزرگ با داماد بقیه با عروس 

خداییش اینا خیلی پرو ان ما اکثرا خانواده عروس جهیزیه رو نیبخشن یعنی میگن کل جهیزیه رو عروس میگیره انوقت اینا...