2777
2789

من مجردم و یه مدت گرمی زیاد خوردم الان اون ناحیه دچار قرمزی و خارش شده و چیزی شبیه دونه یا جوش گرمی زده چیکار کنم خوب شه کسی تجربع داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا من همیشه اینجوریم😂😂 فکر میکردم عادیه😂

من ی مدت خیلی زیاد گرمی خوردم الان اینجوری شدم دو سه تا جوش گرمی نمیدونم چیه هرچی هست باید بخاطر گرمی بدنم باشه جون خیلی خارش داره و دیگ دیوونم کرده 

خنکی مثل عرقیجات بخور  هروز یک استکان

اخه من اول طبعم سرد بود 

ی مدت هرشب یه کاسه پر از دمنوش بابونه ک خیلی گرمه میخوردم یهو طبعم گرم شد الان هرکاری میکنم درست نمیشه🤕 

من ی مدت خیلی زیاد گرمی خوردم الان اینجوری شدم دو سه تا جوش گرمی نمیدونم چیه هرچی هست باید بخاطر گرم ...

حالا جدا از شوخی من خیلی گرمی میخورم بخاطر اینه که اینجوریم 

شما هم از گرمیه

حالا جدا از شوخی من خیلی گرمی میخورم بخاطر اینه که اینجوریم  شما هم از گرمیه

اخه من ترسیدم انقد گرمی زیاد شده ک اون ناحیه البته ن بیرونش مخاطش شبیه دونه گرمی یا قرمز شده واسه شمام اینجوری میشه

اخه من اول طبعم سرد بود  ی مدت هرشب یه کاسه پر از دمنوش بابونه ک خیلی گرمه میخوردم یهو طبعم گر ...

عزیزم کاسنی شاه تره  خنکن  سرد نیستن 

منم وقتی گرمی میخورم بدنم جوش میریزه بیرون

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیزم کاسنی شاه تره  خنکن  سرد نیستن  منم وقتی گرمی میخورم بدنم جوش میریزه بیرون

واسه من اون ناحیه هم از گرمی قرمز شده ی چیزایی انگار زده ن بیرونش البته مخاطش

واسه من اون ناحیه هم از گرمی قرمز شده ی چیزایی انگار زده ن بیرونش البته مخاطش

من رفته بودم کربلا 

خیلی گرم بود

بهمون یک باقلوا دادن همش شیره و بشدت چرب

یکمی خوردم 

دقیقا همینجوری شدم

رفتم همونجا دکتر بهم گفت خنکی بخور و خودت با خنک بشور مدام.

زود خوب شدم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
من رفته بودم کربلا  خیلی گرم بود بهمون یک باقلوا دادن همش شیره و بشدت چرب یکمی خوردم  ...

واسه من همه قسمتشم نزده ولی دو سه تا هست حس میکنم بخاطر گرمیه چون خیلی زیاد گرمی خوردم یکی دوماه هرشب ی کاسه پر از دمنوش بابونه الان هرکاری میکنم درست نمیشه ترسیدم خطرناک باشه