2777
2789
عنوان

بیاین روز جمعه ی یه حالی بهتون بدم😍🎯

| مشاهده متن کامل بحث + 755 بازدید | 33 پست

خب😍

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️
و اما ذکر شگفت انگیز  بچه ها تو دستورش نوشته صبح بعد از اذان صبح تا طلوع خورشید بخونید من یک م ...

چطوری بهت رزق داد

پول ب دستت رسید ینی؟ 

○ یه نگاه ب خودت                                                                یه نگاه به طرز فکرت بنداز                                                      این دلیل اینجا وایستادنت ✌️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه اداماییه بیکارو الافم جواب میده،؟

اره بخون و رزومه تحصیلی واسه خودت بساز از طریق سایت ای استخدام و دانلود کن واسه آگهی های که دیوار می دارن بفرست البته روی مهارت های شغلی کار کن، من کلی هزینه واسه آموزش حرفه جدید می دم از تلگرام می تونی دوره اکسل و ورد سرچ کنی کلی آموزش هست که اکثر شرکت ها فقط همین دو مورد می خوان

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت
چطوری بهت رزق داد پول ب دستت رسید ینی؟ 

سفارش جدید مشتری جدید خلاصه به یه جای وصل باشی از همون طریق رزق می رسونن این ذکر از امام کاظم هست

امام (علیه‌السلام) فرمودند :

بعد از نماز صبح تا طلوع آفتاب این ذکر را بگو:

« سُبْحانَ اللهِ العَظیمِ وَبِحَمْدِهِ ، أَسْتَغْفِرُ اللهَ ، وَأَسْأَلُهُ مِنْ فَضْلِهِ »

« منزّه است خدایی که با عظمت است و به حمد و ستایش او مشغولم ، از خداوند آمرزش می‌طلبم و از فضل و عنایتش سوال می‌کنم ».

هلقام گفت: وضعیّت من در میان خاندانم از همه بدتر بود، نمی‌دانم چه شد که (بعد از تلاوت این ذکر شریف) ناگهان ارثی از طرف شخصی به من رسید که فکر نمی‌کردم بین او و من پیوند خویشاوندی باشد ، به حدّی وضع مالی و اقتصادیم رونق یافت که امروز توانگرترین فرد در میان بستگان خود هستم ، این برکات نبود مگر به خاطر آنچه بنده صالح خدا ، مولایم حضرت موسی بن جعفر (علیهما السلام) به من آموخت .

سفارش جدید مشتری جدید خلاصه به یه جای وصل باشی از همون طریق رزق می رسونن این ذکر از امام کاظم هست ...

خداروشکر

من شاغل نیستم

واسه منم جوابه؟ 

و اما ذکر شگفت انگیز  بچه ها تو دستورش نوشته صبح بعد از اذان صبح تا طلوع خورشید بخونید من یک م ...

منن تو گوشیم دارم این ذکر رو،هر وقت برا نماز صبح بلند شم میخونم...من جایی خوندم کسی از ائمه خواسته بود ذکری بهش یاد بده که برا مال دنیا مفید باشه،ایشونم گفته بودن بعد نماز صبح این ذکر رو بگن،و بعد مدتی جمعی میان پیشش و میگن کسی از آشناهای تو مرده و وارثی غیر تو نداره و خلاصه اون آقا پولدار میشه

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اون ذکر ۴۰۰تایی رم بذار

400 تا دوماه

أَسْتَغْفِرُ اللّٰه الَّذِي لَاإِلٰهَ إِلّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّوْمُ الرَّحْمانُ الرَّحِيمُ بَدِيعُ السَّماواتِ وَالْأَرْضِ مِنْ جَمِيعِ ظُلْمِي وَجُرْمِي وَ إِسْرافِي عَلَىٰ نَفْسِي وَأَتُوبُ إِلَيْهِ.

منن تو گوشیم دارم این ذکر رو،هر وقت برا نماز صبح بلند شم میخونم...من جایی خوندم کسی از ائمه خواسته ب ...

یکی از بهترین ذکرها بود واسه من🎯خدارو هزار مرتبه شکر

خداروشکر من شاغل نیستم واسه منم جوابه؟ 

اره عزیزم بخون و امتحان کن، خدا کلی راه داره واسه روزی دادن که فکرشم نمی کنی