2777
2789

سلام من تو یه رابطه ۴ سالم که قصد ازدواج داریم ..یه مدت وابستگی شدید داشتم و دائم بهش زنگ میزدم در حدی که خودش ازم خواست کمتر زنگ بزنم بهش....تو این موضوع موفق شدم .تاثیرم داشت .ولی به محض اینکه توجه میکنی بهشون مثلا بخوای هدیه ای چیزی بخری .یا اینکه بگی من منتظر میمونم واسه ازدواج به خودت عشار نیارو این داستانا .ببخشیدا ولی فکر میکنن چه پخین .چرااا واقعا؟؟من آدمیم که دوست دارم تمام احساساتمو بروز بدم به طرف مقابل ولی انگار این کارو کنم طرف خوشش نمیاد و سرد میشه ..چرا مردا اینجوریم؟؟بعضی وقتا واقعا دلم‌میشکنه .مثلا چند سال پیش میخواستم سوپرایزش کنم و تولد بگیرم براش بدون اینکه بفهمه .و اون ناراحت شد .گفت باید با من هماهنگ میکردی چون من امشب میگرنم گرفته و جوری که باید نمیتونم خوشحال شمو ازت تشکر کنم کلا حس میکنم هر چی بهشون توجه نکنی و انگار یه جوری نثلا نفر دهم زندگیت بتسن هم خودشون راضی ترن هم رابطه بهتره ...اخه این چه وضعیه😭😭😭🤐🤐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکسی رو اگر زیاد تحویل بگیری دم در میاره  از من به  تو نصیحت  حتی اگه مادر ادم باش ...

آفرین قبول دارم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

تو ب یک خر کباب بده فک میکنه تو خری

ی دختر هنرمند ورزشکار وباهوش با کلی رویاهای  قشنگ 💕 ویولنیست 🎻مربی شنا وفیتنس🏊‍♀️🏋‍♀️نیمچه زبان بلد انگلیسی و فرانسه😉نیمچه خیاط و گاها عکاس📸 در رویای پزشک شدن 👩‍⚕️