2777
2789
عنوان

مادر شوهرهایی که یهو مهربون میشن

107 بازدید | 6 پست

مادر شوهر من خیلی بین بچه هاش فرق میزاره و از اونجایی که مهربونیش را سهمیه بندی کرده سهم ما از مهربونیش خیلی کم بود همیشه این را حس کردم حالا چند وقته باهامون مهربون شده البته میدونم هم اسباب کشی داره و هم چند باری مریض شده و تنهایی دکتر رفته  حالا من این مهربونیش را قبول کنم چون به هر حال مادربزرگ بچه هامه نمیخام بچه هام فکر کنن من به خاطر عقده های خودم دارم اونا را از مادربزرگشون دور میکنم

نظرتون چیه؟

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای من یکسال قبل عید همه کاراش کردم یه زنجیر طلا بهم داد برای خودش بود البته بنده خدا پاهاش درد میک ...

نه من تقریبا بیست ساله عروسشم اوایل خونشون روستا بود بچه هاش میومدن شهر واسه درس خوندن و البته این خونه ای که ما توش بودیم مال پدرشوهرم بود ولی من قبول کردم اوایل زندگی باهاشون زندگی کنم خیلی اذیت شدم خیلی بی تجربه بودم مادر شوهرم را مثل مادرم میدونستم ولی بعد زایمانم نقاب از چهرش برداشت کم کم چهره واقعیش را نشون داد  و همچنین بلاهایی که پسرش سرم اورد را گذاشت به پای زندگی و گفت همه زندگیها سختن تحمل بایدت

ولی دوست ندارم دلم سیاه باشه جلو بچه هام بشم مامانی که واسه خاطر خودش و گذشته ای که بچه هام خبر ندارن اونها را از محبت مادربزرگشون محروم کنم 

بیایید باهم به اصلحترین رای بدیم صلوات جلیلی پسند