2777
2789
عنوان

چکار کنم جای آبله مرغان ب....

70 بازدید | 9 پست

چکار کنم واسه دخترم که جای آبله مرغان که گرفته بره؟

آلوئه ورا  براش زدم یه چندتاش افتاد

راه حل دیگه ای دارید تا شنبه و اینا خوب بشه؟

میگه مامان ۱شنبه برم باشگاه بچه ها مسخره میکنن 😪🥺

۱۰ سالشه 

میگم نیارا مامان کسی مسخره نمیکنه 

بدون ناراحتی و خجالت بگو آبله مرغان گرفته بودم و الان خوب خوب شدم

نمیدونم چکار کنم😪🥺

خیلی دلم شکست وقتی گفت بچه ها مسخره ام میکنن🥺

تو فکرشم خوب شه جاش 

فقط دستاش و صورت عصه میخوره که چرا نمیره

هرروز جلو آینه هست

میگم‌مامان خوب میشی الان که خوب شدی فقط جاش مونده که سریعععع میره🥺

دنیا مثل چرخ و فلک میمونه پس نه از بالا رفتن خودت مغرورشو و نه از پایین اومدن کسی خوشحال شو:)♥️

نمیره جاش چال افتاده میمونه همیشه

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیره جاش چال افتاده میمونه همیشه

من خودم گرفته بودن اونم بدتر از دخترم الان اصلا جاش نمونده که

هم تو بچگی شدید گرفتم هم ۲ سال پیش که خیلییی شدید بود

دنیا مثل چرخ و فلک میمونه پس نه از بالا رفتن خودت مغرورشو و نه از پایین اومدن کسی خوشحال شو:)♥️
من خودم گرفته بودن اونم بدتر از دخترم الان اصلا جاش نمونده که هم تو بچگی شدید گرفتم هم ۲ سال پیش که ...

واسه منن موند بعد ۳۶ سال نرفت

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
روز چندمشه  یوقت زود نفرستیش کلاس بقیه هم بگیرن

الان روز ۱۱ خوب شده پاهاش و نصف دست و شکمش فقط صورتش و باز نصف دستاش

کم هست ولی دانه هاش

همون روز اول بردم دکتر سریع پماد و محلول داد زدم

😔

دکتر برین جدیدا شاید با لیزر بره قدیما این چیزا نبود

دکتر برین جدیدا شاید با لیزر بره قدیما این چیزا نبود

باید یاریش کنم حتما