2777
2789

وقتی ۴۰ هفته تمام بدون درد بری اورژانس بیمارستان برای معاینه همون روز زایمان طبیعی رو انجام میدن؟ آمپول فشار میزنن؟ یا اگه زود باشه میفرستن خونه؟چیکار میکنن؟

من رفته بودم بیمارستان برای nst

یه خانمی 40 هفته بود اومد معاینه شد بهش گفتن دهانه رحمت اصلا باز نشده برو خونه دردات همین روزا شروع میشن بعدش بیا😐یکیشون بهش گفت گل گاو زبون بخور و با توپ ورزش کن دردت شروع میشه تا دهانه رحمت 1 سانت باز نشه ما نمیتونیم کاری بکنیم

واقعا تعجب کردم از این کارشون

.Pain🔥you made me a believer

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر دهانه رحمت یکمم باز شده باشه بستریت میکنن اما اگر هیچ تغییری نداشته باشه میفرستنت خونه

پیاده روی برات منعی نداره؟؟

پیاده روی تو هفتهء شما برای باز شدنِ دهانه رحم خیلی تاثیر داره

برو پیاده روی، یا تو خونه قر بده، نرمش کن، تحرک الان برات خیلی خوبه، غذای تند بخور، نزدیکی کن، خلاصه هر کاری که روند باز شدن دهانه رحم را سریعتر کنه، خیلی بهتره طبیعی باز بشی تا با زور و معاینه و آمپول فشار، سعی کن دردهای اولت را هم تو خونه بکشی تا توی بیمارستان کمتر اذیت بشی 

خدایا امیدی جز تو ندارم، بارها دستم را گرفتی و از ناامیدی بیرونم کشیدی، هربار صدات زدم پاسخ گرفتم، این امتحان سخت تو را هم با صبر پشت سر میذارم، میدونم که بهترین را برای من میخوای

اگر دهانه رحمت یکمم باز شده باشه بستریت میکنن اما اگر هیچ تغییری نداشته باشه میفرستنت خونه پیاده رو ...

نه منع نداره. دکترم هم گفته زیاد پیاده روی کن. حالا شنبه برم اورژانس ببینم چی میگن.

[QUOTE= 43984292 ]من رفته بودم بیمارستان برای nst یه خانمی 40 هفته بود اومد معاینه شد بهش گفتن دهانه ...

اول رفتم کلینیک خصوصی 43 برای nst گرفتن 10 هم بری ویزیت اما دستگاهشون خراب بود قبضِ روحم کردن😐

بعدش اورژانسی رفتم یه بیمارستانِ دولتی 2 تا 20 دقیقه nst گرفتن از بچم همه چیزشم نرمال بود خداروشکر و کاملا رایگان😐

استارتر دكترت گفته ميتوني طبيعي؟

چون من هفته 38 معاينه شدم دكترم گفت دهانه رحمت كاملا بسته هست هيچ اثري از زايمان نيست اگر همينطوري باشه طبيعي نميتوني بايد سز بشي هفته 39 و 40 هم رفتم معاينه و كاملا بسته بود بهم براي شنبه وقت داد كه من يكروز قبلش دردم گرفت (40 هفته و 3 روز) رفتم بيمارستان از 4 صبح تا 12 ظهر درد كشيدم اما هيچي به هيچي آخرش زنگ زدن به دكترم و منو بردن اتاق عمل و ساعت 2 بچم به دنيا اومد.

ميخوام بگم اگه شرايت جوري هست كه نمتوني طبيعي اصرار نكن من خيلي اصرارداشتم اما نشد

سلام من از هفته ی 38 همش میرفتم پیش دکترم که ببینم کی وقتم میشه اونم هی سونو مینوشت میگفت صبر کن . آخرش بهم گفت تا هفته ی 42صبر کن اگه دردت نگرفت برو بیمارستان . شانس اوردم همون روز که رفتم بیمارستان کیسه ابم خود به خود ترکید وگرنه باز میفرستادنم خونه

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .