آقا من با خانوادم سر موضوعی ک بی دلیل دل نامزد بیچارمو شکوندن بحثم شد سیمکارت منو در آوردن خورد کردن 😐😐منم قهر کردم رفتم خونه ی عمم
تا اینا موقعی من خونه نبودن سو استفاده کردنو زنگ زدن مادر نامزدم ک هر چی اوردین میاریم پس تموم شه رابطه 😐
منم بی خبر دختر عمه ی پتیاره ی من😐😂هی میگفت گوشی میخای زنگ نامزدت بزنی بهش خبر بدی گفتم ن چون میشناختم آدمای نرمالی نیسن گفتم منو به وای فات وصل کن تو اینستا پیام به خواهر نامزدم دادم گفتم بگو آنلاین شو من اومدم خونه عمم گو مادرت اینا ای حرفا زدن گفتم همش دروغ میگن بی خبر از من الکی حرف زدن لج کردن گفت میدونسیم دادشمم (یهنی نامزدم) در به در دنبالته گفتم فلان جا هسم از فردای اونروز در خونه ی عمم پر میخورد به امیدی ک منو ببینه دختر عمه ی پتیاره منم زنگ زد به خانواده ک دخترت تو اینستا پیامش داده هی نامزدش میاد در خونمون بد نیگای داداشام میکنه داداش بزرگه ببینه بدش میاد ایناهم جرو بحث از عمد گفت ک بین مارو بهم بزنه دلشون نمیخاد کسی خوشبخت بشه حالا خودش به من میگفت زنگ بزن خدارو شکر ک نزدم منم زنگ زدم خانوادم گفتم بحث چی میکنین آقا نامزدمه خب دوس پسرم ک نیس
الان به گوشم رسیده ک دختر عمم لو داده میخام زنگش بزنم کلی فحش نثارش کنمو برم جلوش با نامزدم بهش ایجوری کنم 😂😂😂😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕ک موفق نشد بین ما خراب کنه به نظرتون ایکارو کنم یا ن بیخیال باشم؟؟؟