2777
2789
عنوان

این داستان دختر عمه ی پتیاره 🤣😐

329 بازدید | 14 پست

آقا من با خانوادم سر موضوعی ک بی دلیل دل نامزد بیچارمو شکوندن بحثم شد سیمکارت منو در آوردن خورد کردن 😐😐منم قهر کردم رفتم خونه ی عمم 

تا اینا موقعی من خونه نبودن سو استفاده کردنو زنگ زدن مادر نامزدم ک هر چی اوردین میاریم پس تموم شه رابطه 😐

منم بی خبر دختر عمه ی پتیاره ی من😐😂هی میگفت گوشی میخای زنگ نامزدت بزنی بهش خبر بدی گفتم ن چون می‌شناختم آدمای نرمالی نیسن گفتم منو به وای فات وصل کن تو اینستا پیام به خواهر نامزدم دادم گفتم بگو آنلاین شو من اومدم خونه عمم گو مادرت اینا ای حرفا زدن گفتم همش دروغ میگن بی خبر از من الکی حرف زدن لج کردن گفت میدونسیم دادشمم (یهنی نامزدم) در به در دنبالته گفتم فلان جا هسم از فردای اونروز در خونه ی عمم پر می‌خورد به امیدی ک منو ببینه دختر عمه ی پتیاره منم زنگ زد به خانواده ک دخترت تو اینستا پیامش داده هی نامزدش میاد در خونمون بد نیگای داداشام میکنه داداش بزرگه ببینه بدش میاد ایناهم جرو بحث از عمد گفت ک بین مارو بهم بزنه دلشون نمیخاد کسی خوشبخت بشه حالا خودش به من می‌گفت زنگ بزن خدارو شکر ک نزدم منم زنگ زدم خانوادم گفتم بحث چی میکنین آقا نامزدمه خب دوس پسرم ک نیس 

الان به گوشم رسیده ک دختر عمم لو داده میخام زنگش بزنم کلی فحش نثارش کنمو برم جلوش با نامزدم بهش ایجوری کنم 😂😂😂😂🖕🖕🖕🖕🖕🖕🖕ک موفق نشد بین ما خراب کنه به نظرتون ایکارو کنم یا ن بیخیال باشم؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موندی خونشون نون و نمک خوردی حرمت نگه دار دیگه داری متأهل میشی، بچگونه رفتار نکن، بزرگ شو

فقط یه چایی خوردم خب قسم خورد چیزی نگه ک نامزدم اومده اینجا خیلی نامرد بازی در آورد ☹️چشم 

وقتی خانوادت هواتو ندارن،از دختر عمه چه انتظاری داری. دیگه محلش نذار

کاش مثل بقیه یه خانواده ی خوب داشتم 🥺خیلی زجر کشیدم کسی نمیدونه به این گندگی من هنوز کتک میخورم دسشون بکشنه 

فقط یه چایی خوردم خب قسم خورد چیزی نگه ک نامزدم اومده اینجا خیلی نامرد بازی در آورد ☹️چشم 

آفرین دختر خوب😉💮✌🏻

خیلی وقتا باید از بعضی مسائل فقط درس گرفت و رد شد

مقابله به مثل کردن با این آدما فقط وقت و اعصاب هدر دادنه

الام دیگه شناختیش و میدونی دیگه نباید بهش اعتماد کنی

ولی لازم نیست پی موضوعو بگیری و کش بدی مسأله رو

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊