2777
2789

بچها کجا هارو از اول بخونم نمره آور باشه از حوار گرفته تا.... اول کجا چی کار کنم تروخدا بگین اول قواعد یا معنی ها یا حوار یا چی مخام تکه تکه حفظ کنممم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقیقتا نهاییه همجا

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بیشترین بارم 

ترجمه 

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

من اول کل درس رو بجز قواعدش میخونم بعد که تمرین ها و حوار و کلمات و ترجمه درس تموم شد تازه میرم سر قواعد جدا میخونمشون و تمرینایی که مربوط به قواعد بود با دانسته های خودم باز حل میکنم همیشه اینجوری میخونم خیلی کمکم کرده 

اول معنی کلمات هر درس

بعد خود متن درس رو بخون و سعی کن تاجایی که میتونی خودت ترجمه کنی وگرنه از روی معنی ببینی و کامل یادبگیری

بعدش قواعد و تمرین های خود کتاب

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

دختر همسایمون آزمون نهایی داره بعضی وقت ها میاد پیشم برای درستش کمک بگیره اومده بود چند تا سوال بپرسه از عربی معلمشون نمونه سوال داده بود بهشون گفته بود بارم بندی ها قراره همین قدر ریز باشه مثلاً همش نیم نمره ، بیست و پنج صدم ، خیلی‌ ریز ریز بود سوالاش ، اون رشتش انسانیه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀

چرا همه جا یجوری شده که انگار امروز شنبه ست و فردا یکشنبه و امتحان عربیه.

نکنه امروز جمعه ست و امتحان عربی روز شنبه ست

اقااا

یکی تکلیف منو روشن کنه امروز چند شنبه ست😭😭

به گوگل هم دیگه اعتماد ندارم

باور کن چندیننننن بار رفتم چکش کردم،ولی آخرش رفتم یجایی گفتم امروز یکمه؟میگن خانم کجایی امروز دومه😭😂