2777
2789
عنوان

چه جوری از نشخوار ذهنی جلوگیری کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 36 پست

من یه کاغذ میزاشتم جلوی دستم و سعی میکردم مربع های یک اندازه بکشم اینجور مربع ها بعد چند دقیقه حواسمو پرت میکردن الان دیگه خداروشکر نشخوار ندارم

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باید نسبت به افکارت ناظرباشی، بدون مقاومت بدون برچسب خوب و بد فقط نگاه کنی 

مراقبه عالیه.

مراقبه ای که تو کتاب وین دایر اومده خیلی خوبه

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!
من یه کاغذ میزاشتم جلوی دستم و سعی میکردم مربع های یک اندازه بکشم اینجور مربع ها بعد چند دقیقه حواسم ...

یعنی بعد چند وقت دیگه مربع هم نکشیدی و خوب شدی؟

وزن اولیه: ۸۰ وزن فعلی: ۷۶ هدف نهایی:۶۰😍                هدف اول:۷5🔓 هدف دوم:۷۰🔒 هدف سوم:۶۵🔒        هدف آخر:۶۰😍🎊
چه جوری اهمیت نمیدی تورو خدا بگو ،من همیشه طرف رو می بینم

راستش اگه چندتا تاپیک قبلمو ببینی ، میفهمی منم نمیدونستم چجوری اهمیت ندم و برام نشدنی بود ولی واقعا نمیدونم چه اتفاقی افتاد.. واقعا نمیدونم... بیشتر به خودت فکر کن و ارامش خودت اینجوری میتونی کمتر به بقیه فکر کنی

اللهم عجل لولیک الفرج✨

بنویسی که بیشتر بهش فکر میکنی

من شده ۴ صفحه پر میکردم بعد پاره میکردم سبک میشی امتحان کن هرچی به ذهنت رسیدو بنویس اینقدر بنویس تا مغزت کم بیاره و بفهمه رئیس کیه بعدش کاغذو پاره کن تیکه تیکه یا آتیشش بزن

مشاور من میگفت هرچی بخوای افکار منفیو دور کنی از خودت یه مدت ممکنه جواب بده ولی بعدش باشدت بیشتری اون افکار برمیگردن بزار اون فکر که اذیتت میکنه بیاد تو ذهنت و خودش پاک شه