یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محصولات مزخرفی هستن که کشور خودشون خواهان ندارن ولی متاسفانه به صورت تنی وارد ایران میشه و چون قیمت پایینی داره خیلی ها سمتش میرن
در صورتی که کشور خودمون برندای خوب کم نداره شاید کمی بالاتر باشه قیمتهاشون ام خیالمون راحته
...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد
یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بیانتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
اتفاقا پریشب با دوستامون نشسته بودیم سر مراقبت پوست داشتیم حرف میزدیم دو تا از بچه ها دکتر پوستن میگفتن یه سری برندا رو الکی بزرگ میکنن مردم میرن میخرن ولی هیچی نزنی خیلی بهتره تا اینکه اینا رو بزنی به سرت
من هیچوقت نرفتم سمتش چون ترسیدم به درد نخوره ولی اونایی که استفاده کردن اکثراً میگن هیچ تأثیری نداره ، از اون سم تر کامان خودمونه که نه تنها تأثیری نداره بلکه گند هم میزنه