2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونم بگم محصولات مراقبت پوستی‌ش مفت نمی ارزن 

خودم یه پک کامل زد جوش و لک خریدم 600 سرم انگار توش گلاب خالص بود 😂 اصلا تاثیر نداشت

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

محصولات مزخرفی هستن که کشور خودشون خواهان ندارن ولی متاسفانه به صورت تنی وارد ایران میشه و چون قیمت پایینی داره خیلی ها سمتش میرن 

در صورتی که کشور خودمون برندای خوب کم نداره شاید کمی بالاتر باشه قیمتهاشون ام خیالمون راحته 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

میتونم بگم محصولات مراقبت پوستی‌ش مفت نمی ارزن  خودم یه پک کامل زد جوش و لک خریدم 600 سرم انگا ...

ای بابا من یه سرم چای سبز سفارش دادم 😐

برای رسیدن به حاجتم یدونه صلوات بفرستید...🤍

بنظرم چیزی که یهو وایرال بشه زیاد چیز جالبی نیست

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

خیلی ارزونن 

اصلا استفاده نکردم ازشون

فقط قرص ماسک فشرده خریدم 

ولی کرم و اینا نه

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

اتفاقا پریشب با دوستامون نشسته بودیم سر مراقبت پوست داشتیم حرف میزدیم دو تا از بچه ها دکتر پوستن میگفتن یه سری برندا رو الکی بزرگ میکنن مردم میرن میخرن ولی هیچی نزنی خیلی بهتره تا اینکه اینا رو بزنی به سرت 

محصولات مزخرفی هستن که کشور خودشون خواهان ندارن ولی متاسفانه به صورت تنی وارد ایران میشه و چون قیمت ...

ضدافتاب نئودرم گرفتم نمیدونم خوبه یا ن 

من هیچوقت نرفتم سمتش چون ترسیدم به درد نخوره ولی اونایی که استفاده کردن اکثراً میگن هیچ تأثیری نداره ، از اون سم تر کامان خودمونه که نه تنها تأثیری نداره بلکه گند هم میزنه 

وطن ای مادر غم دیده ام🥀
من هیچوقت نرفتم سمتش چون ترسیدم به درد نخوره ولی اونایی که استفاده کردن اکثراً میگن هیچ تأثیری نداره ...

چیزی استفاده نکنیم سنگین تریم بخدا 😂