سلام
شما حدودا تا الان 220 صفحه رو مطالعه کردید. کل تاپیک تقریبا 270 صفحه هست.
فکر می کنید اگر تاپیک باز بود، شما این 220 صفحه رو مطالعه می کردید تا به پاسخ سوالاتی که در ذهن دارید برسید؟ یا همون ابتدا سوالات خودتون رو در تاپیک می پرسیدید،بقیه هم مثل شما و این می شد تکرارِ مکررات. صفحاتِ تاپیک به 500 یا 1000 می رسید. اونوقت کسی حوصله ی خوندنش رو ندانشت و مطالبِ مهمش بینِ بقیه ی مطالب گم می شد. فایده ی مطالبی که نوشته بشه ولی خونده نشه چیه؟ ما در عصری زندگی می کنیم که مردم کم حوصله هستن، از کلماتِ مختصر استفاده می کنن، از استیکر به جای متن استفاده می کنن، حوصله ی یک کانال تلویزیونی رو بیشتر از 10 دقیقه ندارن مدام کانال عوض می کنن. متن های طولانی رو نمی خونن.
در ثانی این تاپیک به خاطر موضوع و محتواش، رسیدگی هر روزه می خواد و من به دلیل مشغله همونطور که می بینید تازگیها خیلی دیر به دیر به سایت میام، اگر تاپیک باز باشه ممکنه کار به دعوا و بحث بین کاربرها بکشه و تاپیک تعطیل بشه، ممکنه کاربری راهنمایی اشتباه کنه، ممکنه کسی که تازه داغ دیده برای من پیامی بزاره و من یک هفته بعد ببینم و اون شخص احساس کنه اهانت و بی توجهی کردم.
فکر نمی کنم بعد از خوندنِ تمام مطالب تاپیک، ابهام و سوالی باقی بمونه. و هر کس واقعا تشنه ی دونستن باشه با خوندن کل تاپیک به جواب سوالاتش می رسه.
اگر هم سوالی باقی بود معمولا درخواست می دن و من چون همونطور که گفتم درخواست قبول نمی کنم در یکی از تاپیکهای خودشون باهاشون صحبت می کنم. که اکثرا باز متوجه می شم که تاپیک رو نخوندن و با دیدنِ موضوعِ تاپیک و بدونِ خوندنش، سریع درخواست دادن. این روزها مردم دنبال لقمه ی آماده هستن، ولی حتما شما که تاپیک رو خوندین تایید می کنید که با مطالعه ی کل مطالبِ تاپیک، میشه به درکِ درست تر و عمیق تری رسید تا اینکه صرفا با طرح یک سوال، به چند خط پاسخی که من بدم بسنده بشه.
من ترجیح میدم این تاپیک با همین تعداد صفحه،بیشتر از این دیده و خونده بشه تا اینکه مطالبش زیاد و صفحاتش زیادتر بشه.
و دوستانی مثل شما می تونن با معرفیش به سایرین در نور و برکتش سهیم بشن.