2777
2789

کسایی که عمل دیسک کمر کردن واسه کاهش درد و بهبودی زودتر وبهتر،بعدازعمل پزشکشون چه داروهایی واسشون تجویز کرده یا چه اقدامات غیردارویی انجام دادن که واقعا موثر بوده و تونستن زودتر به روند عادی زندگیشون برگردن؟ممنون میشم مشارکت کنین چون خیلیا توی این شرایطن

یکی از اشناهامون یه مدت بعد از عمل با توصیه پزشک و مربی شروع کرد به اب درمانی و به گفته خودش خیلی تا ...

درمورد خودم پزشکم گفت از توالت فرنگی استفاده کنم،به هیچ وجه دیگه روی توالت معمولی نشینم،هیچ چیز سنگینی بلند نکنم و از هرکاری که باعث میشه به مهره و دیسک کمرم فشاربیاد پرهیزکنم و به مرور بعداز دوران نقاهت با نرمش عضلاتم رو تقویت کنم که فشاربه مهره ها کمترشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمورد خودم پزشکم گفت از توالت فرنگی استفاده کنم،به هیچ وجه دیگه روی توالت معمولی نشینم،هیچ چیز سنگی ...

سلام 

خوشحالم که مطالب اون تاپیک برای شما جالبِ توجه بوده.به دلایل شخصی من اصلا درخواست قبول نمی کنم (فرقی نداره از طرف چه کسی) اگر مایل بودید مطالبتون رو همینجا عنوان کنید در خدمتم . 

سلام خوشحالم که مطالب اون تاپیک برای شما جالبِ توجه بوده.به دلایل شخصی من اصلا درخواست قبول نمی کنم ...

سلام،موضوع خیلی حیاتی و خیلی شخصیه،نمیتونم توی محیط عمومی بگم،باتوجه به حُسن خُلق و بینش و آگاهی شما،امید داشتم قبول کنین تا بتونم موضوع رو باهاتون درمیون بزارم،اگر اینطور صلاح میدونین،ایرادی نداره،به نظرتون احترام میزارم سپاس عزیز🙏🙏🙏🌹🌹🌹

سلام خوشحالم که مطالب اون تاپیک برای شما جالبِ توجه بوده.به دلایل شخصی من اصلا درخواست قبول نمی کنم ...

هرچیزی رو سرچ میکنی اکثر تاپیکا یا قفل شده،یا تعطیل شده ،یا حذف شده نمیدونم سایت چرا اینطوری شده؟قبلا خیلی بهتربود،درمورد هرچیزی اطلاعات و تبادل نظر میخواستی جستجو میکردی،کلی اطلاعات مفید پیدامیشد،مثلا توی تاپیک شما،بیشتر لینکا و تاپیکایی که گذاشتین پیدانمیشه،همینجا من هرچی سرچ میکنم،تاپیکا اکثرا تعطیل،قفل،حذف شدن😔😥

من صفحه ۱۸۳ اون تاپیکم وخیلی از خوندن مطالب اون تاپیک آرامش میگیرم،یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده البته هنوز به آخر تاپیک نرسیدم،شاید جوابش در صفحات انتهاییه تایپک باشه،اونم اینه که اون تاپیک چرا قفل شد و ادامه پیدا نکرد؟هرچه قدر به جلو پیش میرم و به آخر تایپک نزدیک میشم این سوال بیشتر آزارم میده و دوست داشتم این تاپیک تا بی نهایت ادامه داشت،اون تاپیک چرا قفل شده و ادامه پیدا نکرده؟؟؟

من صفحه ۱۸۳ اون تاپیکم وخیلی از خوندن مطالب اون تاپیک آرامش میگیرم،یه سوالی خیلی ذهن منو درگیر کرده ...

سلام 

شما حدودا تا الان 220 صفحه رو مطالعه کردید. کل تاپیک تقریبا 270 صفحه هست. 

فکر می کنید اگر تاپیک باز بود، شما این 220 صفحه رو مطالعه می کردید تا به پاسخ سوالاتی که در ذهن دارید برسید؟ یا همون ابتدا سوالات خودتون رو در تاپیک می پرسیدید،بقیه هم مثل شما  و این می شد تکرارِ مکررات. صفحاتِ تاپیک به 500 یا 1000 می رسید. اونوقت کسی حوصله ی خوندنش رو ندانشت و مطالبِ مهمش بینِ بقیه ی مطالب گم می شد. فایده ی مطالبی که نوشته بشه ولی خونده نشه چیه؟ ما در عصری زندگی می کنیم که مردم کم حوصله هستن، از کلماتِ مختصر استفاده می کنن، از استیکر به جای متن استفاده می کنن، حوصله ی یک کانال تلویزیونی رو بیشتر از 10 دقیقه ندارن مدام کانال عوض می کنن. متن های طولانی رو نمی خونن. 

در ثانی این تاپیک به خاطر موضوع و محتواش، رسیدگی هر روزه می خواد و من به دلیل مشغله همونطور که می بینید تازگیها خیلی دیر به دیر به سایت میام، اگر تاپیک باز باشه ممکنه کار به دعوا و بحث بین کاربرها بکشه و تاپیک تعطیل بشه، ممکنه کاربری راهنمایی اشتباه کنه، ممکنه کسی که تازه داغ دیده برای من پیامی بزاره و من یک هفته بعد ببینم و اون شخص احساس کنه اهانت و بی توجهی کردم. 

فکر نمی کنم بعد از خوندنِ تمام مطالب تاپیک، ابهام و سوالی باقی بمونه. و هر کس واقعا تشنه ی دونستن باشه با خوندن کل تاپیک به جواب سوالاتش می رسه. 

اگر هم سوالی باقی بود معمولا درخواست می دن و من چون همونطور که گفتم درخواست قبول نمی کنم در یکی از تاپیکهای خودشون باهاشون صحبت می کنم. که اکثرا باز متوجه می شم که تاپیک رو نخوندن و با دیدنِ موضوعِ تاپیک و بدونِ خوندنش، سریع درخواست دادن. این روزها مردم دنبال لقمه ی آماده هستن، ولی حتما شما که تاپیک رو خوندین تایید می کنید که با مطالعه ی کل مطالبِ تاپیک، میشه به درکِ درست تر و عمیق تری رسید تا اینکه صرفا با طرح یک سوال، به چند خط پاسخی که من بدم بسنده بشه. 

من ترجیح میدم این تاپیک با همین تعداد صفحه،بیشتر از این  دیده و خونده بشه تا اینکه مطالبش زیاد و صفحاتش زیادتر بشه. 

و دوستانی مثل شما می تونن با معرفیش به سایرین در نور و برکتش سهیم بشن. 

سلام شما حدودا تا الان 220 صفحه رو مطالعه کردید. کل تاپیک تقریبا 270 صفحه هست. فکر می کنید اگر تاپیک ...

سلام،من فکر میکنم این تاپیک ازون دسته تاپیک هایی میشد که اگه ۵۰۰ صفحه یا حتی بیشتر ادامه پیدامیکرد،ارزش خوندنشو داشت،چون اون حس آرامش توام با جستجوگری و هیجان و عطش روحی برای شنیدن مطالب و تجارب بیشتر باعث میشد چیزی از انرژی خوب این تاپیک کم نشه،حالا اگه شمام شرایط و توان اینو داشتی که به سوالات،پستها و احوال پرسی دوستان جواب بدین که خیلی عالی تر میبود،چون در کنار مطالب اصلی،دوستان از حال و شرایط روحی خودشون بعداز خوندن تاپیک میگفتن،یا جویای احوال شما میبودن و از حال واحوالات روزمره بینشون هم میشد حال خوب اونارو فهمید و خوشحال شد و حال بد اونارو فهمید و بهشون تسلی و دلداری داد،کمتر تاپیکی این حجم از انرژی و حس خوب رو داره،به نظرم ارزششو داشت که ادامش داد،بازهم هرطور شما صلاح میدونید... 

سلام شما حدودا تا الان 220 صفحه رو مطالعه کردید. کل تاپیک تقریبا 270 صفحه هست. فکر می کنید اگر تاپیک ...

من هرچه قدر که به انتهای تاپیک نزدیک میشم،میبینم افراد بیشتری باخوندن مطالب این تاپیک به آرامش میرسن و دوران بعد از فراق عزیزانشون رو با صبر وآرامش بیشتری پشت سر میزارن و خیلی ها باخوندن این تاپیک تحول بزرگی توی زندگی و اخلاق و نگاه به مسائل معنوی شون ایجاد شده،شاید رسالت شما هم همین باشه سپاس،اینکه با ایجاد این تاپیک باعث ایجاد تمام چیزایی که گفتم بشین،باعث تسکین وآرامش انسان های داغداری که روزهایی که خودشما پشت سر گذاشتین رو دارن پشت سر میزارن،باعث تحولدخیلی از کسانی که به مسائل معنوی بی توجهن و حتی تغییر مسیر زندگی دنیوی و اخرویشون،به نظرم تاپیک رو باز کنین و هروقت که فرصت داشتین بهش سر بزنین و درحد توان ادامش بدین و نگران حذف شدنش هم نباشین،اولا بسپارینش به خدای بزرگ که خودش بزرگترین حافظ و نگهدار همه چیزه ،ثانیا قطعا این تاپیک و مطالب و رسالتش رو نی نی یارها دارن میبنن و باتوجه به موضوع و محتواش هرگز اونو تعطیل نمیکنن،درکل باتوجه به اینکه افراد زیادی من جمله خود من با خوندن مطالب این تاپیک به آرامش میرسن و انرژی و حس خوبی از مطالب این تایپک که برخواسته از ذهن و روح و قلب بزرگ شماست دریافت میکنن،ازتون خواهش میکنم این تاپیکو ادامه بدین،حیفه واقعا حیفه،افراد زیادی مث من پابه پای شما و مطالب این تاپیک از اولین صفحه تا آخرین صفحه اومدن وبه نوعی به این تاپیک وابستگی روحی زیادی پیداکردن و با رسیدن به انتهای تاپیک و دیدن قفل بودن اون واقعا متاسف میشن،لطفا اگه میتونین تاپیکو ادامه بدین،خواهش میکنم 🙏🙏🙏🙏❤❤❤🌹🌹🌹  

ان‌شاءالله تاپیک رو ادامه می دم ولی همچنان قفل می مونه.

من خودم به آخرین صفحات تاپیک رسیدم،ازالان وقتی به این فکر میکنم که دیگه این تاپیک ادامه نداره،واقعا متاسف و ناراحت میشم،چون خیلی ازخوندن این تاپیک آرامش میگرفتم و دلیلم هم بابقیه خیلی متفاوته،فقدان عزیز وخواب و این موضوعات نیست،ولی در شرایط خیلی خاصی هستم که خوندن این تاپیک خیلی بهم آرامش میده

امکانش هست دلیلتون رو بدونم؟

بله حس میکنم به شما میتونم بگم،ولی چون خیلی شخصیه ترجیح میدم به صورت خصوصی بهتون بگم نه اینجا توی محیط عمومی،به همین دلیل درخواست دادم خدمتتون وخواستم که بپذیرید

بله حس میکنم به شما میتونم بگم،ولی چون خیلی شخصیه ترجیح میدم به صورت خصوصی بهتون بگم نه اینجا توی مح ...

هرچه که هست امیدوارم مطالب تاپیک براتون مفیدِ فایده باشه. موفق باشید.