2777
2789

من قبلا تشیع جنازه و تسلیت و ختم نمیرفتم 

همه هم میدونستن نمیرم 

بهونمم این بود دل آدم میگیره و فلان 

خیلی ها هم ازم ناراحت میشدن ولی واسم مهم نبود 

میگفتم وقتی رفتن یکی ببینم واسم سخت تره تا اینکه نبینم ذهنم فکر میکنه اون هنوز هست ولی من نمیرم پیشش 

ولی این چند روزه فهمیدم همش چرت بوده خودمو گول زدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تسلیت میگم عزیزم... بله بقول قدیمیا خاک سرده... وقتی به خاک میسپری تا حدی اروم میشی. امیدوارم از این ببعد فقط شادی ببینی. 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

به دینتون افتخار میکنید و ظهر به من نفرین میکنید و بدو بیراه میگید نه! من نمیبخشمتون

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اون حفره ای که از نبودش تو قلبم ایجاد شده بود التیام پیدا کرد  هرچند جبران نمیشود حتی با گریه ...

روحش شاد 

خدا بت ارامش بدت

شرمنده من اشتباه فمیدم

حلال کننن گفتم چه ربطی داره

شاد باشییی

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

تشیع جنازه ثواب داره سفارش شده دنبال جنازه برید  مناسک خاک سپاری خیلی عالیه

آهان 

خب این حس سبکی که الان داری موقتی است ، بعد از چهلم که اطرافت خالی میشه تازه متوجه واقعیت اون حفره و تنهاییت میشی 

تو نبخش ایراد نداره

پس همچنان به دینتون افتخار کنید البته اگه حق الناس جزو دینتون محسوب نمیشه. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

عزیزم مطمنا فرد فوت شده از خانواده درجه یکت نبوده 

وقتی عزیزت میره اون لحظات نه میتونی به دین فکر کنی نه دنیا 

تمام وجودت درد میکنه وسرشار از خلا میشه وهیچ چیز وهیچ کس دیگه نمیتونه حالت مثل قبل کنه 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ 
تشیع جنازه ثواب داره سفارش شده دنبال جنازه برید  مناسک خاک سپاری خیلی عالیه

این موضوع که تشییع جنازه برید و اینا مال همه ادیان و حتی خداانکارهاست

ولی خب در هر صورت خوشحالم که در سوگ عزیزت اینکارو کردی و قدری آرامش گرفتی. خدا بهت صبر بده عزیزم و کامل به این غم فائق بشی

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.