2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسرا اسم مادر فریده

زنان طالع قوس خوش رو، خوش اخلاق و خوش سیرت هستند. دانا و بینا بوده و زندگی را به خوبی می‌گذرانند و با اطرافیان، همسایگان و غریبه‌ها مهربانند. خوش قدم بوده و در هر خانه‌ای باشند برکت به آن خانه می‌آید. بدگو بسیار دارد و به هر که نیکی می‌گند بدی بیند. حرام خوردن و کاهل نمازی به او نمی‌سازد. زود مال به دست می‌آورد زود هم مالش را تلف می‌کند. از پدر و مادر سود میانه می‌برد، ولی از خواهر و برادر نفع می‌برد. فرزندان زیادی در طالع دارد. اگر بیمار شود بیشتر از صفراست. در چهار سالگی خطر مرگ او را تهدید می‌کند که، چون از آن بگذرد به عمر طبیعی خواهد رسید. ماه شعبان و لباس رنگارنگ و دیدن قرآن یا سبزه بعد از ماه نو برایش برکت و شانس می‌آورد.