2777
2789
عنوان

با شوهرم بحثم شد

157 بازدید | 8 پست

شبا که میاد خونه انتظار داره همه جا تاریک و سکوت باشه بخوابه صدای بچه در نیاد (۵ ماهشه)رانندس کلی ظرف و فلاکس اینام میبره که شبا مجبورم بشورم الانم هیچ نمیزاره سفره شام جمع شه برگشته میگه سریع دیگه خوابم میادا گفتم خب چیکار کنم خواب بچه دست منه توام بس منظمی من باید هرشب دوساعت واسه تو رخت و لباس و ظرف جمع کنم بشورم  برگشته میگه اره خوبه برم شهر غریب راحت (پدر و برادرای من شهر دیگه کار میکنن)منم گفتم حداقل سرکوب میزنی مستقیم بگو جوابتو بگیر  شغل اونام اونجوریه دقیقا مثل تویی که پشت فرمونی صب تا شب هربار هرچی میگم هی میگه خوبه برم شهر غریب فلان منم گفتم هربار میگی خوبه خودت و خانوادت پشت میز نشین نیستین 

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همونجور ک اون وظیفه داره صب تا شب کار کنه توام وظیفه داری وسایلش رو آماده کنی 

بله من وظیفه دارم ولی خواب بچه ایا دست منه بگم بخواب یا مثلا چون خوابش میاد هر شغل پدرمو سرکوفت بزنه که شهر غریبه

شوهر منم رانندست اونم حوصله هیچی رو نداره اما تعجبم چطور ب اخبار میرسه صدا رو تا ته زیاد میکنه اما ب بقیه کارها و بچها میرسه همش غر میزنه دعوا داره اصلا درک نداره فقط ب فکر خودش هست روان بچها برای اون مهم نیست منم صدبار باهاش دعوا کردم که اینا آدم بزرگ نیستن یکجا بشیند کو گوش شنوا

بله من وظیفه دارم ولی خواب بچه ایا دست منه بگم بخواب یا مثلا چون خوابش میاد هر شغل پدرمو سرکوفت بزنه ...

من نظری راجب ب اون موضوعا ندادم فقط اینکه گفتی فلاسک و ظرف میبره ک مجبور شم بشورم حداقل وظیفت اینه ک وسایل کارو آماده کنی شما منت میذاری بحث میکنی اونم سرکوفت میزنه 

شوهر منم رانندست اونم حوصله هیچی رو نداره اما تعجبم چطور ب اخبار میرسه صدا رو تا ته زیاد میکنه اما ب ...

دقیقا میاد خونه با زمینو زمان جنگ داره انگار من خوردم خوابیدم بخدا بچم دمار از روزگارم در اورده 

من نظری راجب ب اون موضوعا ندادم فقط اینکه گفتی فلاسک و ظرف میبره ک مجبور شم بشورم حداقل وظیفت اینه ک ...

گفتم میبره منم مجبورم شبا دوساعت بشورم 

اول حرفمم این بود که گفت زود باش خب باید بچه رو بخابونم تا بتونم پاشم بشورم یا ن

عزیزم چرا رو شغله پدرت و اینکه شهر غریب هست حساسی 

نقطه صعف دادی دستش 

مگ رفتن یه شهر دیگه دزدی

آنقدر با غیرت هستن که از خودشون زدن رفتن شهره دیگه برا کار 

اتفاقا بهشون افتخار کن..به خاطراعصاب و روانه خودتم با شوهرت کل کل نکن یه کلام بگو چشم بعد یواش یواش سر فرصت کاراتو بکن

ماجوانی را میان خاک مدفون کرده ایم 😔بس که در پایان هر شادی در آمد پیر ما 😔