2777
2789

پسرم تب داشت هرکاری میکردم شربت نمیخورد بعد شوهرم میگه تقصیر تو هست به تو رفته لجبازه سه ساعت بهام دعوا کرده دیگه اینقد عصبی شدم نشستم موهامو کندم هر اتفاقی هر اتفاقی بیفته همش میگه تفصیر تو هست بچها افسردگی گرفتم خودبخود گریم میگیره دوستدارم بمیرم خیلی خستم .انگار زندگیم شده یه جاده دور و من نمیتونم این مسیر رو برم خستم پاهام و روحم دیگه کشش نداره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مث مادرشوهر من...ظرفشو خراب میکنه میگه تو کردی،یه چیو گم میکنه میگه تو بردی،پا درد میگیره میگه غذای تورو خوردم اینجور شد و....زندگی با این آدما مرگ تدریجیه...

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
مث مادرشوهر من...ظرفشو خراب میکنه میگه تو کردی،یه چیو گم میکنه میگه تو بردی،پا درد میگیره میگه غذای ...

پا دردشم تقصیر تو 

یه بار مثل خودش رفتار کن 

لخدااا جواب میده 

مثلا بعد غذا بگو پام درد میکنه از غذای شماست 

یا بگو ظرفم نیست تو بردی 

ادب میشه

پا دردشم تقصیر تو  یه بار مثل خودش رفتار کن  لخدااا جواب میده  مثلا بعد غذا بگو پا ...

یه سلیطه ایه که نگو،من به شوهرم میگم جوابشو میده میخواد درسته قورتش بده.پیرم کرده ،تو عمرم از کسی اینهمه توهین نشنیده بودم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین