2777
2789
عنوان

تاپیکهای احمقانه ی حس ششم

147 بازدید | 11 پست

تاپیکهای احمقانه ی حس ششم  حااالمو بهم میزنه. و متاسسسسسف میشم برای زن هایی که انقد ساده لوحانه این موضوع مزخرف رو باور میکنن . هربار هربار نی نی سایت رو باز میکنم یه تاپیک مسخره حس ششمی توی پربازدیدهاست.   مغزتون انقدره🤏.   حالا همین نخود مغزها میان توی تاپیکای مختلف  مشاوره میدن راهکار میدن.😂😂😂  توی هر زمینه ای اظهار فضل میکنن. 

خیلی  اوضاع خیطه.    تاسف تاسف.  

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

اونروز ی تست دیدم ک چقدر حس ششمتون کار میکنه اخرش ۰ بود.

😁

😍 وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تو چه

بدو بیرووون از تاپیکم

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

دقیقاااااا

میگم میدونی چرا سایت اینقدر افتضاححح شده؟مدام error میده چرا؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)
دقیقاااااا میگم میدونی چرا سایت اینقدر افتضاححح شده؟مدام error میده چرا؟

سایتشون داغون شده

منم متنفرم از این حس ششمی ها . یبارم ب نی نی یار گفتم چ فرقی با رمالی داره اینم بزارید رو خط قرمزهای سایت هیچی نگفت 😐

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
منم متنفرم از این حس ششمی ها . یبارم ب نی نی یار گفتم چ فرقی با رمالی داره اینم بزارید رو خط قرمزهای ...

از خداشونه زنها احمق و احمقتر شن 

سایتشون داغون شده

افتضاااح

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)