2777
2789

من ماه قبل واسم اومد این ماه نیومده هنوز ،یادمم نیس ماه قبل چندم بود شما نمیدونین چرا نیومد و اینکه ماه قبل چندم اومد

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
چرا برا من نیومده اصلا پسرم دوسال و یه ماهشه ☹️

برا دهکای یک تا ۳ میاد بعد از زمان بارداری میاد تا فکر کنم دوسالگی بچه البته بعضیام میگن تا ۵ سالگی فعلا که فقط یکماه اومده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا دهکای یک تا ۳ میاد بعد از زمان بارداری میاد تا فکر کنم دوسالگی بچه البته بعضیام میگن تا ۵ سالگی ...

یکی دیگه تایپیک زده بود با این برج میشه دومین بار که ریختن براش 😶

شاید باید یه کارت به نام خودم باشه ؟ آره ؟

یا برا پدر میریزن ؟

یکی دیگه تایپیک زده بود با این برج میشه دومین بار که ریختن براش 😶 شاید باید یه کارت به نام خودم با ...

آها برا اون ریخته بودن؟من این ماهو نریختن البته منتظر پیامک بودم شاید پیامک نیومده

یکی دیگه تایپیک زده بود با این برج میشه دومین بار که ریختن براش 😶 شاید باید یه کارت به نام خودم با ...

برا سرپرست میزنن ببین دهکتون چنده شاید دهکتون بالا بوده من ماه قبل برا شوهرم پیامک اومد 

عزیزم با کارت همسرت برو فروشگاه ببین بهت تعلق نگرفته پسر جاری من دو سال و سه ماهشو ماه پیش بهش دادن

این ماه بهش ندادن؟آخه من ماه قبل بهم دادن دهکمونم تو سیستم پایینه ولی این ماه فعلا نیومده

آره نمی‌دونم باید برم کجا پیگیری کنم ؟

نمیدونم کلا سیستمی هستش پیگیری خاصی نداره برو بهداشت محلتون ببین شاید اونا بتونن برات ثبتش کنن ولی تا جایی که من شنیدم کلا سیستمیه

نمی‌دونم چه دهکی هستیم فقط می‌دونم یارانه ۴۰۰ تومنی هستیم

آخه تا دهک ۴ یارانه ۴۰۰ تومنی میدن ولی این معیشتی رو میدن دهک یک تا سه 

آهان باشه ممنون گل جان 

البته گلم اینم بگم دخترعمه من براش پیامک نیومده بود کلا کارتو امتحان کرده بود دیده براش اومده شمام کارتو ببر  امتحان کن از جاهایی که کالابرگ میدن