2777
2789
عنوان

بچه ها زعفرون زیاد ممکنه باعث سقط نشه ولی بچه را ناقص کنه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست
😐

قبل ریپلای نظرات بعدی رو هم تماشا نماید با تشکر😂

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂

رگباری داشتم میخوردما ب دادم رسیدن😂😂😂

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
عزیزم اول متن رو بخون بعد نظرت رو ارسال کن...  اینستا نیست که با یک خط نتیجه گیری کردی

قربونت یرم شمام کامل نظراتو بخون اینستا نیست ک با یه کامنت قضاوت میکنی..

فک‌کردم حاملست تا یکی از کاربرا گفت

قربونت یرم شمام کامل نظراتو بخون اینستا نیست ک با یه کامنت قضاوت میکنی.. فک‌کردم حاملست تا یکی از ک ...

اون لحظه که من تایپ کردم صفحه یک بود ... سه تا کامنت هم نبود آخریش خودت بودی 

دست من کنده ... بعد ک ارسال شد دیدم ده بار معذرت خواهی کردی تازه ب بقیه میگی نظرات رو بخونید کاری ک خودت نکردی

کلا بیچاره شدی تاپیک رو قفل نکنه تا فردا باید جواب پس بدی😁😅

به همون صورت که شما متن اصلی رو تماشا فرمودید دیگه؟! 😁

شما رو هر کامنتی ریپلای نکنی نمیگن فلجی گلم😢 اساتر خودش مشکلی نداشت و معدرتمو پذیرفت حالا شما شدی کاشه داغ تر از اش؟ پشمام ریپ نزن لطفا دوست ندارم نوتیفت بیوفته

شما رو هر کامنتی ریپلای نکنی نمیگن فلجی گلم😢 اساتر خودش مشکلی نداشت و معدرتمو پذیرفت حالا شما شدی ک ...

شما نمیتونید تعیین کنید من ریپ کنم یا نه شما فقط میتونید جواب ندید... که البته بعید میدونم...

متاسفانه از عجله داشتن تو کامنت گذاشتن مشخص بود ک از منطق خاصی پیروی نمیکنی... ادب هم ک الحمدالله شکر خدا و اگر نه سبحان الله... من بهت توهین نکردم با طنز هم ریپلای کردم... پیشاپیش عذرخواهی شما رو می‌پذیرم...

حالا اگر تونستی شما پاسخ نده... چون عجولی قطعا من رو بی پاسخ نمیذاری... نوتیفت هم بیوفته مشکلی نیست...‌ من راحتم😉