2777
2789

من دو گرم زعفرون غلیظ دم کردم و توی سه نوبت خوردم

تازه فردا موعده پریودمه 

میخواستم زودتر پریود بشم و خیالم راحت بشه 

اگه خدای نکرده حامله باشم بچم ناقص نشده باشه 😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فک میکنی سزای ادم قاتل چیه؟ سزای ادم گناه کار

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
هنوز نمیدونه که حاملس یانه😐بعدشم ازقصد نکرده که

یا ابلفصل ببخشیددددد یا قران ببخشید اسی ببخشید فک کردم حامله تی

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
خواهش میکنم 

واقعا شرمندم بخدا فک کردم حامله ای میخای سقط کنی 

توام از قصد نگفتی فداسرت😂

یا ابلفصل😂😂 بخدا دیدم کامنتا برخلاف نظر من بود گفتم مگ ادم قاتل گناه کار نیست؟😂😂 بعد شما گفتین طفلک اصن حامله نیست😂😂