2777
2789
شوخييي؟؟؟اخه ميگن بايد تكرار بشه

والا منم همینجوری مثبت شد رفتم سه تا دیگه بیبی چک گرفتم استفاده کردم که مطمئن شم.ولی جواب مثبت بیبی چک هیچوقت خطا نداره منفیش خطا داره‌.مبااارکهههه  

I'm just a tired Mom with a part time job,please be kind and rational so i can be as nice as i usually am

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعله به سلامتی دنیا بیاد عزیزتون😘

مرسييي گلم مرسييي.واى چقد شوهر بي ذوقي دارم پس دو تا جيغ زد رفت رو مبل نشسته با گوشيش.برم گازش بگيرم بي تبيت .واى خدا عروسي تو شكمم

🙄🙄
مثبته مبارکه عزیزم،منم روز بیست وشش اینطوری بود کم رنگ ،روز موعدم قشنگ پررنگ شد

چه حسي داره؟؟من كلي گريه كردم.حس ميكنم هيشكي اينحا نميخواد بچه داشته باشم.انتظار داشتم شوهرم كلي ذوق مرگ بشه ولي نشد.خيلي دلم گرفته شده...

🙄🙄

سلام مبارکه. من بی بی چک زدم یک خط اومدگزاشتم تو دستشویی و اومدم بیرون عصر ک رفتم دیدمش یه خط کمرنگ کنارش بود و نوار لیتموس کدر شده بود رنگش. فرداش ک چک گزاشتم جوابش منفی اومد بنظرتون من باردارم جواب بهم بدید لطفا

سلام مبارکه. من بی بی چک زدم یک خط اومدگزاشتم تو دستشویی و اومدم بیرون عصر ک رفتم دیدمش یه خط کمرنگ ...

سلام مرسيييي گلم.بعد ده بيس دقيقه ديگه فك نكنم معتبر باشه .ولي اگه هنوز تاخيرپريود نداري صبر كن يه هفته بعد تاخيرت بذار دوباره.انشالله هرچي خيره عزيزم

🙄🙄
مثبته مثبته عزيزم  مباركه مباركه مبارك

واااى مرسي،رفتم از دادم.عصر كه بگيرم اينجا ميگم نتيجه قطعيشو.واى دل تو دلم نيست.ولي حس ميكنمش.نميدونم يه حس قوي.😍😍🤗🤗

🙄🙄