2777
2789
عنوان

یه سوال

83 بازدید | 12 پست

من اومدم ثواب کنم مثلا خیر سرم 😐

اومدم نماز شب اول قبر خوندم بعد رکعت دومو نباید توحید میخوندم من حواسم نبود خوندم چون عادت کرده بودم حالا حکمش چیه وای من میگم نکنه الان اشتباه خوندم عذاب باشه واسشون 🥲؟

باید از اول بخونم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عذاب نمیشه ولی اشتباه خوندی بهتره بعد اذان از مشواره هاهی ان لاین بپرسی سایت ایت الهل مکاری شیرازی فکر کنم از ساعت هشت ونیم شب جواب میدن

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

عزیز دلم همینکه شب بیدار شدید درحالی که همه خوابن و با بزرگ ترین معشقوق جهان صحبت کردید کافیه ولی خیلی هم خوبه نماز شب رو درست بخونید از اول از دورکعت شروع کنید بعد کم کم کم زیادش کنید 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

عزیز دلم همینکه شب بیدار شدید درحالی که همه خوابن و با بزرگ ترین معشقوق جهان صحبت کردید کافیه ولی خی ...

نماز شب اول قبر همین که شب شد میخونن همین الان یعنی. نه دل شب برای آرامش روح کسی که فوت شده

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

نماز شب اول قبر همین که شب شد میخونن همین الان یعنی. نه دل شب برای آرامش روح کسی که فوت شده

ببخشید عزیزم یک لحظه فکر کردم نماز شب گقتن🤭😔

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی