2777
2789
عنوان

فکر زیادی ب گسی ک مرده

107 بازدید | 8 پست

بچه ها خیلیی ب مادرجون خدا بیامرزم فکر میکنه همش جلومه انگار میخواد یک کاری چیزی بهم بگه همششش ب فکرشم هنش براش فاتحه میخونم ۵ماهه فوت شده اطرافیانم اینقدر در حد من نیستم دلمم خیلی تنگ شدا

ب نظرتون یعنی اون دنیا ب یادمه ک همش ب فکرشم انگار تو خونم نشسته صحبت میکنیم خاطراتش امان از خاطرات

منم مشکل تورو دارم

دخترخالم چهلمش تازه گذشته تو مرده‌شور خونه باز کردن صورتشو دیدم

همش خودش حرفاش تو ذهنمه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاطراته ک ادمو میکشه، اونا ما رو میبینن ولی مادبگه از آعوش و صداشون محرومیم

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
منم مشکل تورو دارم دخترخالم چهلمش تازه گذشته تو مرده‌شور خونه باز کردن صورتشو دیدم همش خودش حرفاش ...

من روزی ک برا اخرین بار امدم از پیشش خداحافظی نکردم خواب بود بعد چند روز گفتن مرده دارم دق میکنم دلم براش یک ذره شده

مادر جان منم سرطان داشت همه بدنش گرفته بود

سرطان بدترین دردی هست ک خدا میتونه ب عزبزت بده و تو بدونی قرار نیست خوب شه😔

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!