2777
2789
عنوان

قهوه خورا و نسکافه خورا یه سوال

101 بازدید | 5 پست

بچها نسکافه قهوه کلاسیکه یا قهوه فوری؟روی جاش چی نوشته؟

من قبلا اصلا دوست نداشتم اما الان خیلی علاقه دارم خاستم بخرم نمیدونه کدومه ازون طرف خانومه گف نسکافه یه مارکه بعد برام اورد چند تا روش نوشته بود قهوه بلاخره کدومشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نسکافه علاوه بر اینکه یه مارک هست قهوه فوری هم هست و شکلش گولوله گولوله هست و مث قهوه کامل پودری نیست 

ببین به ترکیب ما تو خونه درست میکنیم امتحان کن بدت نمیاد،من پودر شکلات داغ با شیر داغ پاستوریزه و پودر نسکافه مخلوط میکنم خوشمزه میشه شما دوسداشتی شکر هم اضافه کن ولی من همون شکری که تو شکلاته هست کافیمه

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇