2777
2789
عنوان

برای کادو تولد مناسبه؟

68 بازدید | 8 پست

دوستان تولد دوستمه منم دیدم دی جی کالا تخفیف زده کتاب کتابخانه نیمه شب رو براش گرفتم که کتاب ۲۵۸ عه و برای من با تخفیف و مبلغ پست شد تقریبا ۸۰ تومن 

الان خواهرم میگه تنها یک کتاب زشته بدی بهش 

نظر شما چیه؟ 

ما گذشتیم از گناهِ دوستان، اما تو هم دشمنِ ما را نباید دوست می‌پنداشتی! 

خوبه ی خودکار فانتزی هم بخر🙃

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                                    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از کتاب فروشی میگرفتی اون ۸۰ تومنو بیست تومت میزاشتی روش یه چیز کوچیک میگرفتی مطمئنی نداره این کتاب ...

خیلی دنبال یک چیز خوبتر گشتم ولی با پولی که من داشتم هیچی نیمشد بخری

ن نداره 

نه خوبه  صفحه اولش یه متن قشنگ بنویس  اگه فک می کنی کتاب کمه میتونی جوراب های فانتزی یا ...

میخوام بنویسم تقدیم به اون دوستم که هیچ وقت از گوش دادن به ماجراهام خسته نشده مرسی من بهت خیلی مدیونم تولدت مبارک مون 

خوبه؟