2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری مام نرید فقط پول میگیرن همییین

| مشاهده متن کامل بحث + 7486 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین این دکترای اینستایی فقط دارن تبلیغ الکی میکنن دکتر لاهوتی هم از همین دسته دکتراس 

دکتر خوب هیچ وقت بیست و چهاری تو اینستا نیست

منم پلیپ داشتم ۳ تا دکتر با ۳ تا سونو تایید کرد بعد رفتم هیسترو ابن سینا ۲۰ دقیقه بود با داروی بیهوشی کم عوارض که به هوش اومدم انگار خواب بودم هیچ عوارضی نداشت ۳۰ دقیقه بعدشم مرخص شدم 

نظر من و میخوای مام دیگه نرو برو ابن سینا 

بخدا تا الان ۱۲۰ میلیون هزینه کردیم 😭فشارهای روحی و روانی هم بماند ویزیت با سونو شده ۱میلیون و۴۰۰،ه ...

شکایت کن

پدرشو درمیارن،مجبور به جبران پرداخت ضرری میشن که زدن

اصلا نترررررس،حق با شماست کاملا 

اگه حرفایی که زدی درست باشه

دلتنگ آواز قو🦢
شکایت کن و از حق خودت و زمانی ک تلف کردی دفاع کن

ما سر ی موضوعی رفتیم پیش مشاوره حقوقی مام دستمون ب جایی نرسید اینا چندتا دم کلفت دارن که حامیشونه

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
من رشتم موسسه مهر ای وی اف کردم خیلی راضی بودم خیلی زیاد،برا من اول تشخیص پولیپ دادن هیسترو کردم بعد ...

اسم که خیلی در کردن ماهم گول تبلیغاتشون رو خوردیم همین الان برو ببین چقدر شلوغه بخدا ملت نمیدونم اون تو چه خبره بخدا فقط میچاپن

شکایت کن پدرشو درمیارن،مجبور به جبران پرداخت ضرری میشن که زدن اصلا نترررررس،حق با شماست کاملا  ...

بخدا دروغ نمیگم نامه از عملم دارم برات میفرستم اما شکایت فایده ای نداره

خیلی متاسفم ،خواهر منم مرکز نوین مشهد با دکتر مهناز منصوری با ۱۸ تا جنین باردار نشد ،می گفت تو آخرین انتقال اینقدر پرسنل کم داشتن تو مرکز نوین پرستارها و ماماها باهم درگیر بودن نمیتونستن به مریض ها رسیدگی کنن ناراضی بودن که رئیس مرکز دکتر مهناز منصوری حقوق نمیده کارمندانش انصراف داده بودن تو همون روز حدود چهل پنجاه تا انتقال داشتن وتو تلگرام گروه تشکیل داده بودن نود ونه درصدشون باردار نشده بودن و نفرینش می کردن خدا لعنت شون کنه دکترای پولکی بیسواد رو