2777
2789
عنوان

مرکز ناباروری مام نرید فقط پول میگیرن همییین

| مشاهده متن کامل بحث + 7485 بازدید | 55 پست
سلام عزیزم من جنین شناس هستم. احساس کردم میتونم کمکتون کنم فقط به این دلیل کاربری ساختم. لطفا در صور ...

ممنون عزیزم چشم اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم🙏❤️

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید عزیز پیش رخ گیره عمل کردبن راضی بودین بیمارستان رسول اکرم عمل کردین بیمارستان چطور بود

پرسنل فوق العاده بی ادب بودن رسیدگیشون هم خوب نبودالبته بودن کسایی که راضی بودن اما خداییش برای من خوب نبودن،من اصلا دکتر رو ندیدم حتی تو اتاق عمل،دکترم گفت پولیپ دهری برو عمل کن تو اتاق عمل مشخص شد که نداشتم چین آندومتر بوده فقط میخواستن انتقال منو کنسل کنن😕

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"
پرسنل فوق العاده بی ادب بودن رسیدگیشون هم خوب نبودالبته بودن کسایی که راضی بودن اما خداییش برای من خ ...

خدا خیرت بده واقعا میخواستم بعد از پریود پیش رخ گیره برم 

برای منم کورتاژ تشخیصی فیبروم گرفتگی لوله گفتن نمیدونم که داخل آدم چخبره

پرسنل فوق العاده بی ادب بودن رسیدگیشون هم خوب نبودالبته بودن کسایی که راضی بودن اما خداییش برای من خ ...

واقعا ناراحت شدم اون همه خرج کن این در به اون در بزن آخر سر برای یه تشخیص نادرست انگار هیچ کاری نکردی 😐😐😐

دوستان عزیزی که نیاز به رحم اجاره ای و تخمک اهدایی در بهترین مرکز و مطب و پزشک با درصد موفقیت بالا هستن میتونن با من تماس بگیرن

و همچنین دوستان عزیز اهداکننده تخمک و رحم اجاره 

09337301221

تهران و شهرستان ها

ما سر شناسنامه بچه که ی داستان جدید درست کردن رفتیم پیش مشاوره حقوقی مام دستمون ب جایی نرسید اینا مش ...

عزیزم جریان شناسنامه بچه چیه؟ 

میشه لطفا راهنمایی کنید؟ 

یکی از عزیزان من همین راه رو داره تو مام میره.