2821
2789
خودمم دارم میتونی از بیرونم تهیه کنی 

سلام عزیزم جهت تاپیکی که زدی پیام دادم

آنلاین شاپ

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام گلم محصول میخوای یا خودت میخوای آنلاین شاپ بزنی

درآمدی داشته باشم

واسه برگشتن عشقم و رسیدنمون بهم دعا می کنی خیلیییی اعتقاد دارم به دعاهاتون.لایک کنید یا بهم بگید منم حمد میخونم براتون😍🫂🥺1۴۰۲.۱۲.۲۶   ۷ خرداد روزی بود که تاریخ خیانتشو فهمیدم حتی روزی که منو به اجبار راضی کرد همو ببینیم اون تایم با یکی دیگه بوده روزی که تو پارک... نشستیم ازم قول گرفت تنهاش نذارم دیگه حرفی از تموم شدن نزنم با یکی دیگه بوده.تمام روزایی که من به این فکر میکردم اشتباهمو چجوری جبران کنم اون با یکی دیگه بوده💔🙂معلومه که سرگرم بوده دلتنگ نمیشه که برگرده

برای این که بدونی کدوم روش برات مناسبه، یه جلسه مشاوره رایگان با دکتر امیرسلیمانی بگیر و با خیال راحت تصمیم بگیر.مشاوره قبل از انجام کار دارن و با حوصله به تمام سوالات جواب مبدن دکتر خوبو با اخلاقی هستن و واقعا اگر تغییری در صورت احتیاج داشته باشی میگن

برای این که بدونی کدوم روش برات مناسبه، یه جلسه مشاوره رایگان با دکتر امیرسلیمانی بگیر و با خیال راح ...

من خودم بلدم عزیزم مرسی ممنون من کارم همینه مشاور تخصصی نیستم من ی مشاور ساده هستم اونم مشاور محصولات پوست و مو محصول پیشنهاد میدم 🙏❤