2777
2789

كلا خيلي بي احترامي ميكنه من ارشد دارم و دكتري هم مصاحبه رد شدم ولي كار نميكنم همه جوره باهاش راه اومدم ولي نمدونم چشه دوتا بچه دارم ميگم جلو بچه ها داد نزن درست صحبت كن ميگه شما يه ادم كور و كر ميخاين همش بهم ميگه فكر كردي كي هستي بي عرضه .يا بچه رو صداميزنم غذا بخوره ميگه تو با اين دوستي خاله خرسه اين بچه ها رو بدبخت كردي خودشون بايد دنبال غذاباشن وقتي سفره پهن بوده نيومدن صداشون نزن بعد  ميگه به خاطراينده  اين بچه هام شده بايد طلاق بدمت .واقعا همه كار براش كردم ولي زبونش تيزه قيافم خوبه از سر كار مياد همه جا مرتبه ارايش ميكنم يكم حموم ميرم هر وقت خونست بهش ميرسم و رابطه داريم خسته شدم از بي احترامي هاش. تا چيزي ميشه صداشو بلند ميكنه كه من ساكت شم ديگه تحمل ندارم از يه طرف دوتابچم از طرف ديگه خودم كه يه زندگي باعشق و ارروم ميخاستم ميدونم ناس مصرف ميكنه خدايا چيكار كنم دوست ندارم جداشم دوست ندارم كسي بفهمه رابطه بدي داريم من دانشجوي حقوقم هستم و ارشد حسابداري تو شركتا ساعت كاريش زياد بود نرفتم برادرم وكيله دارم ميخونم وكيل شم يكي بهم گفت خودتو بالا بكش به شوهرتم كار نداشته باش تا بياد دنبالت كار درست چيه توروخدا بگين اونايي كه زندگي خوبي دارين

اگه شوهرت ازت از لحاظ قیافه ،موقعیت مالی و خانوادگی و تحصیلاتی پایینتره قشنگ داره عقده اونارو سرت خالی میکنه .میخواد تو هم پایین بیاره اتفاقا به نظرم از اینکه از دستت بده میترسه چون احتمالا زن جذابی هستی.