2777
2789

ی پیج فیک زده بودم چن وقت بود دنبالش میکردم بعد ی دوشب باهمون  پیج باهم چت کردیم دیشب فهمید منم کراشم فامیل دورمونه شماره منو تو تلگرام داره وقتی از اینستا آف میشدم میدید ک تو تل آن میشم دیشب گفت من میدونم تو از آشنا هامونی منم دوست دارم و ... منم هر چقدر خواستم حاشا کنم نشد گفت الان منتظر چی منم میخوام باهات اوکی شم فکراتو بکن خیلیم عجله داشت گفتم باید فکرامو بکنم باز الان پیام داده چیشد فکراتو کردی الان چیکار کنم ب نظرتون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا نپریده بچسب بهش  

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid