2777
2789
عنوان

چن روز اینده عروسی داریم

232 بازدید | 21 پست

عروسی خاهر شوهرمه، من دوتا لباس کرایه کردم حالا شوهرم نمیدونم چی بهش گفتن ک میگه بروبیعانه اتو بگیر، بده برات بدوزن یا بخر 

حالا نمیدونم چیکا کنم ازون طرف میگم چرا برم هزینه کنم از ی طرف میگم ک وقتی خودش میگه چرا نکنم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

فداسرت برو پول بگیر بدوز  خرج کن بابا

بیعانه هم فک نکنم پس بدن شاید نصفشو بدن

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

چقدر بیعانه دادی ؟؟

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فداسرت برو پول بگیر بدوز  خرج کن بابا بیعانه هم فک نکنم پس بدن شاید نصفشو بدن

چون چن روز پیش عروسی یکی از فامیلاشون بود مادرشوهرم  شب بعد رک گف لباست خیلی زشت بوده😐✋🏻

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چون چن روز پیش عروسی یکی از فامیلاشون بود مادرشوهرم  شب بعد رک گف لباست خیلی زشت بوده😐✋🏻

ب ت گف؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
منم عروسی داداشم همه گفتن قشنگه مادرشوهرم گف قدیمیه😐

😂😂😂😂😂چه حسی داشتی منکه واقعا اعصابم داغون شد 😐✋🏻

باردار بودم 

من خیلی ازین مدل خوشم میاد😍😍😍😍😍😍واقعا شیکه و جدید 😍😍😍😍

💕😂 به دل مادرشوهر حسود نبود

🥴🥴🥴🥴🥴ما هرکارم بکنیم بدتر کار ممکنه