2777
2789
عنوان

خالی بندی😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 70 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره بی مزه لوس  عوضش ی کتک جانانه خورد همش سرکاری بود زنبیل فیلمش بود

منم از این کارا میکردم گاهی وقتی شوهرم از سر کار میومد غذا درست نکرده بودم الکی سفره پهن میکردم بشقاب میذاشتم قاشق بعد یه ربع قابلمه خالی رو میذاشتم جلو دستش یعنی قیافه اونموقعش دیدنی بود😂😂😂😂😂😂😂

من معجزه را ..فردی می نامم که میشود ؛در اغوشش عالم و آدم را از یاد برد

وقتي سرخوشين بكو با يه شاخه كل هم ميشه فضا عوض بشه مثبت باش همسرجان بازم بيا بكو قرعه كشي برنده شدم و....خيلي خواستي فضا عوض شه با جيزاي مثبت باشه جوبان دروغكو نشين خخخخخخخ

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

خخخخ ایول چه شوهر باحالی داری 😁😁

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
منم یه بار ازین شوخیا باهاش کردم . البته کمی متفاوت بهش گفتم طلاهامو دزد برده نیستن . طفلی هنگگگگگ ...

داشتم سکته میکردم گفتم الان پلیس میاد میبردش 😣

تو شدی 🌙من👶❤️
منم از این کارا میکردم گاهی وقتی شوهرم از سر کار میومد غذا درست نکرده بودم الکی سفره پهن میکردم بشقا ...

آخی 

فقط ی زخم خورده میتونه حالشو درک کنه

تو شدی 🌙من👶❤️
وقتي سرخوشين بكو با يه شاخه كل هم ميشه فضا عوض بشه مثبت باش همسرجان بازم بيا بكو قرعه كشي برنده شدم ...

بهش میگم عزیزم دیگه اگه راستم بگی باور نمیکنم نکن این کارا رو ولی کو گوش شنوا 

عین بچه ها رفتار میکنه بهش میگم تو هنوز بزرگ نشدی

تو شدی 🌙من👶❤️
میزدی تو دهنش میگفتی فضا رو اینجوری عوض میکنن

گیشوووو خودتو لوس نکن دیگه 😢

من حووی خوبی واست میشم

میسابم ، میپزم ، فقط النگو واسم بخره 😭😭

بقیه کاراشم خودت بکن 😂😂

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
گیشوووو خودتو لوس نکن دیگه 😢 من حووی خوبی واست میشم میسابم ، میپزم ، فقط النگو واسم بخره 😭😭 بق ...

کتی

اصلا حرفشم نزن

تازه میخوام واسش بچه بیارم النگوهامو وسعت بدم😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میزدی تو دهنش میگفتی فضا رو اینجوری عوض میکنن

باز تو این اعلاناتو نمیخونی ؟؟؟😠😠

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....