2777
2789
عنوان

الان طلا خریدن ضرره یا سود؟!

139 بازدید | 14 پست

بنظرتون قیمت طلا پایین تر میاد یا نه؟!

من میترسم نخرم‌ بره بالا:/

چیکار کنم بنظرتون؟!البته مبلغ زیادی نیس ولی خو زور داره الان نخرم قیمتش بره بالا! 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چند روز پیش 3600 شد  جوگیر شدم رفتم خریدم😂😂شانس منه، دیگه میاد پایین‌تر ولی بالاتر نمیره

من روی ۳۷۰۰ خریدم ولی به خودم گفتم چیزی که دوسش داشتم ارزشش رو هروقت بخری 

برای دلداری خودم😅😅😅

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
بخر ولی فکر فروش چند سال دیگه باشه

نه حالا حالا ها قصد فروش ندارم 

نزدیکترین حالت بین دو تا آدم لمس فیزیکی نیست. بلکه وقتیه که بتونن زخم‌هاشون رو بدون ترس از سوءاستفاده به هم نشون بدن .
من چند روز پیش 3600 شد  جوگیر شدم رفتم خریدم😂😂شانس منه، دیگه میاد پایین‌تر ولی بالاتر نمیره

شانس نداری😂😂

بخرید  طلا تو بلند مدت همیشه سود میده زمانی که داره میاد پاییین بخرید همون لحظه  چون دا ...

اره نظر خودمم همینه 

ب نظرم الان قیمتش خیلی خوب شده که

آرع میخرم 

مبارک جفتتون باشه🤣🤣

عیب ندارع من خودمم زیاد حساس نیستم ولی مامان بابام حساسن

نه حالا حالا ها قصد فروش ندارم 

پس بخر به ۳ سال دیگه فکر کن الان چه ریخت چه اوج گرفت من ۳ سال پیش ربع سکه خریدم ۴ تومن انقدر بهم گفتن چرا میخری میریزه ۸ ماه یا می‌ریخت یا اصلا رشد نمی‌کرد. بعد از سه سال طلاهایی که ۱۵۰ تومن خریده بودم ۳۵۰ فروختم 

پس بخر به ۳ سال دیگه فکر کن الان چه ریخت چه اوج گرفت من ۳ سال پیش ربع سکه خریدم ۴ تومن انقدر بهم گفت ...

اره میخرم 

نظر خودمم همینه