2777
2789
عنوان

از خونه مادرشوهرم و خودش میترسم😔

1717 بازدید | 90 پست

انقدر توی اون خونه داد زد سرم منت کرد انقدر منو اذیت کرد این ۱۱ ماهی ک الآن یک‌ماهه اونجا نمیرم عقدیم شوهرم پنجشنبه جمعه میاد ولی کم کم داره صداش در میاد ک چرا ت نمیای 

منم هی بهونه میووردم یا دلیل واقعیش میگفتم

اصلا نمیتونم حتی صداشون بشنوم تا مرز سکته میرم طبیعیه؟

راهکار بدین بهم دیگه تحمل ندارم چیزی بگه اصلا آدمی نیستم ک دهن جوابی کنم 

به هر حال نمیتونی هیچ وقت نبینیش که عزیزم

انقد تابو درست نکن برا خودت

🟢 آتش بس یک شوخی مضحکه، ما از ابتدا با امریکا و اسرائیل در نبرد بودیم. چیزی نمونده بود که اسرائیل رو برای همیشه از صحنه روزگار محو کنیم، اما... بدونیم و بشناسیم دشمنان داخلی رو که از موشک و پهپاد دشمن خطرناک ترن، همون ها که میترسن و مردم رو میترسون. الان هم با اشتباه نابخشودنی شون باعث شدن دشمنی که درحال مرگ بود، تجدید قوا کنه. و اما ما... یادمون باشه هر رأیی و هر انتخابی، هزینه خودش رو داره😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد بنفست کمه....اژدها که نیست...برو روانشناس تا کمک کنه....اون مادر شوهرته....الان نری خونش...بعد ازدواج چی...اون نمیاد خونه پسرش؟؟....بهتره رو خودت کار کنی....

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

ببین اصلا توجه نکرد

حرفی هم زد نیشخند بزن

اصلااا بی تفاوت باش

ناراحت نودتو نشون بدی بدتر میکنه

اینو‌واقعا بهم ثابت شده

جوابشم نده که فردا نگه بهم توهین کرد که شوهرتم بخاطر مادرش باهات دعوا کنه

اگرم درمورد خانوادت گفت بگو. احترام خودتونو‌نگه دارید لطفا در مقابل احترام احترام بزارید!

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

به هر حال نمیتونی هیچ وقت نبینیش که عزیزم انقد تابو درست نکن برا خودت

چیکار کنم خیلی سعی میکنم حداقل برای ی شب برم اما تواناییش ندارم میبینمشون تا ایست قلبی میرم

توی عقد همچین رفتاری داره باهات؟؟؟

غروری خانواده‌ای عزت‌نفسی چیزی هم داری؟

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.