2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهرزادمو نزدیک 3سال گرفتیم خیلی راحت قبول کرد وتمیزه.الان زوده برای بچت.تازه موقع خواب حتما بایدپوشک پاش کنی

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
خواهرزادمو نزدیک 3سال گرفتیم خیلی راحت قبول کرد وتمیزه.الان زوده برای بچت.تازه موقع خواب حتما بایدپو ...

شب اصلا جیش نمیکنه

مشکلم روزه....اونم بیشتر پیپیشو مشکل دارم جیششو مرتب میبرم 

متوجه نشدم

یه جورایی بچه خودش بدش میادازپوشک.

چن ماه دیگه برداری بهتره

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

ببین عزیزم بچه با بچه خیلی فرق داره!

یکی امادگیشو داره خیلی زود یاد میگیره یکی نداره ب طبع دیرتریادمیگیره.

من دخترم ۲۳ ماهشه تقریبا ۳ ماهی میشه ازپوشک گرفتمش.چون واقعا اماده بود.پوشکش خیلی زیاد خشک میموند شبا جیش نمیکرد....

منم گرفتمش. خب سختیایی داره باید خیییلی صبورباشی

امان ازبیکاری😔 یعنی دنیابه این بزرگی فقط کاربراهمسرمن نیست😭
شب اصلا جیش نمیکنه مشکلم روزه....اونم بیشتر پیپیشو مشکل دارم جیششو مرتب میبرم 

ازاین توالتای کوچولو خودش داره؟؟

ببین عزیزم بچه با بچه خیلی فرق داره! یکی امادگیشو داره خیلی زود یاد میگیره یکی نداره ب طبع دیرتریتد ...

من از نوزادیش صبح که از خواب بلند میشد میبردمش دستشویی همینطور که تو دلم میگرفتمش جیش میکرد...شبا اصلا جیش نمیکرد و نمیکنه .خودش میگه پوشک نکن

چند ماهی میشه که احساس میکنم امادگیشو داره اخه یه چند باری میگفت پوشکشو باز کنم تا پیپی کنه من میگفتم تو پوشکش پیپی کنه....

اما حالا که اقدام کردم به هیچ عنوان همکاری نمیکنه...میگم شاید لجبازی میکنه....کلا نا امید شدم

تشویقش کنبراش برچسب بگیر هربار که توی دستشویی کارشو کرد بده بزنه به دیوار دستشویی میتونی رنگ انگشتی بگیری بزاری توی دستشویی بعنوان جایزه بزاری روی کاشیهاش بکشه پوشک گرفتن خیلی زمانبره ممکنه بچه زود یاد بگیره ولی چندماه بعد اصلا همکاری نکنه 

قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !