2777
2789
عنوان

خونه مادر شوهرم

842 بازدید | 46 پست

سلام خانوما من جاریمم تو عقده چجوری رفتار کنم من آدم خیلی جدی و...  زیاد راحت نیستم ولی برعکس من جاریمه که حتی معنی حیا رو نمی‌فهمه  

حس میکنم نامزدم از وقتی جاریم و رفتارشون میبینه با من سرد شده نمی‌دونم آخه اون همش اونجاش ولی من شاید هفته ای یکبار برم  

مثلا من خجالت میکشم جلو بردار شوهرم و اینا سر لخت و با تیشرت باشم ولی اون اونجوری یبار اومدم مانتومو در بیارم نامزدم دعوام کرد ک من دوست ندارم مثل این بگردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شخصیت خودتو داشته باش عزیزم 

هرطور به نظرت درسته همون باش و با اعتماد به نفس چیکار به اون داری 

همینی که هستی شوهرت پسندیده تورو

یاد بگیر که چیزی را که داری قدر بدانی، قبل از اینکه زندگی تو را وادار به قدردانی از چیزی کند که داشتی.
بالاخره مثل اون دوست داره یا دوست نداره

دوسم داره  ولی حس میکنم رفتار جاریم روش تاثیر داره 

من آدم مذهبی نیستم ولی  مثلا تا حالا نشده خونه ی اونا با تیشرت باشم یا لباس راحتی همون روز اول گفت خوشم نمیاد اینجوری بگردی  ولی الان میبینم مادرش همش میگه تو راحت نیسی با ما مثل این  و ...

ببینید روی رفتار هاش تمرکز نکنید 

چون اگر اینکارو کنید خواهی نخواهی می‌خواین مقایسه کنید ممکنه رفتارهایی کاملا نا خود آگاه  انجام بدین که بقیه اون رو حسادت برداشت کنند 

اصلا اجازه ندین کسی شما رو حسود تصور کنه

دوما شما همون‌طور که بودین باشید و به خون سبک رفتاری قبلی خودتون پایبند باشید 

فقط اگر معذب هستید با جاری تون رفت و آمد کنید 

به شوهرتون بگین که من مثل اون نیستم 

همون‌طور که بهم میگی مثل اون سر باز نباشم انتظار نداشته باش مثل اون رفتار کنم 

و بگو به همین دلیل که من مثل اون نیستم و رفتار های اون رو قبول ندارم پس رفت و آمدم رو باهاشون محدود میکنم 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
نفهمیدم مشکل چیه شوهرت قرار نیست به خاطر جاری با تو سرد بشه حساس شدی

نمیدونم اولش فکر کردم حسودیم میشه 🤣 ولی بعدش این حس اومد سراغم آخه وقتایی ک اون هست  اصلا یک مدلی میشم 

شخصیت خودتو داشته باش عزیزم  هرطور به نظرت درسته همون باش و با اعتماد به نفس چیکار به اون داری ...

آخه خیلی پرو عه  شده بارها مخاستم باهاش رفیق شم  گفتم عب نداره ولی باز یک حرکتی زده