2777
2789
عنوان

کار در منزل . لطفا یه لحظه بیاین

154 بازدید | 12 پست

یه اگهی بود دیوار . برا شرکت تندرو تکنولوژی کار بسته بندی مواد غذایی . حالا لینک کانالش داده رفتم همه ویس چیزا رو گوش دادم . فقط برا فرم ثبت نام یگه ۱۶۶ هزار تومان باید پرداخت کنین . بنظرتون کلاه برداریه ؟

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا کلاه برداریه کار درست اولش هزینه نداره

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
دیوار برای کاریابی اصلا مناسب نیست 

کانال ها رو توی روبیکا فرستاد .و نوشته از پلیس فتا هم استعلام بگیرین . اما هرچی زدم رو سایت پلیس فتا بالا نیاورد 

اگه مخالف نظر منی ریپلای نکن . چون من حرف آخر رو اول میزنم . پس به خودت احترام بذار اگه نظرت مخالف . کامنت منو رد کن به همین راحتی 😌😌
قطعا کلاه برداریه کار درست اولش هزینه نداره

ممنون فدات .

اصلا شک نکن که کلاهبرداریه ،چونکه میدونن کسی برای این مبلغ پیگیر شکایت نمیشه 

اره خودمم این فکر کردم .گفته بود برای استعلام برید سایت پلیس فتا رفتم اصلا باز نشد . گفتم حتما الکی