2777
2789

پسرم موقع سرماخوردگی‌سرفه شدید و خس خس داره. دکتر بردم گفت زمینه آسم و الرژیه و اسپری میداد. 

دفعه قبل گفت اگه سرما خورد و تعطیلی بود صبر نکن اسپری رو بزن. الان سرما خورده سرفه داره ولی خب تازه س خیلی شدید نیس. موندم الان اسپری سالبوتامول رو براش شررو کنم یا صبر کنم سرفه ش شدید شد بزنم؟

پسر من اسم و الرژي اطفال داره 

نميدونم 

من سرما ميخوره كه اكثرا هم مريضه ابجوش ميريزن سرم 

تا صبح خودم پا به پاش گريه ميكنم

دكتر بچه من گفت تا نه ده سالگي تموم ميشه اميد خدا 

الانم حساسيتش اوت كرده چن شبه يه ريز سرفه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسپری رو شروع کن 

ضرر شدید شدن آلرزی خیلی بیشتره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
اسپری رو شروع کن  ضرر شدید شدن آلرزی خیلی بیشتره

در اصل اسپری ضرر چندانی نداره با تجویز پزشک

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 
پسر من اسم و الرژي اطفال داره  نميدونم  من سرما ميخوره كه اكثرا هم مريضه ابجوش ميريزن سر ...

بمیرم براش. منم شب ک میشع غم عالم میاد تو دلم میبینم نمیتونه راحت بخابع. بچم ۸ ماهشه هنو. 

بمیرم براش. منم شب ک میشع غم عالم میاد تو دلم میبینم نمیتونه راحت بخابع. بچم ۸ ماهشه هنو. 

الهي 😢😢😢😢بخور سرد مداوم روشن كن 

هنوز خيلي كوچيكه وگرنه دمكرده زوفا هم خوبه 

ولي نه دارو نه حتي اسپزي براشون خواب راحت نمياره 

شب تا صبح بچه من به سرفس 

گاهي همه بدنش عرق ميزنه 

دلم براش كباب ميشه 

منم نابود شدم تا بچم شد هفت ساله. یعنی ذره ذره بچمو با اشک و آه بزرگ‌کردم بخاطر آلرژی شدید. گوش شیطون کر الان که هفت سالشه خیلی بهتره