2777
2789
دیگه روش قدیم نداریم فقط به روش جدید لغو می کنیم کلا سیستم تغییر کرده

متوجه شدم عزیزم میگم من نام کاربریمو بلد نستم اون قسمت رو خالی بذارم تو تماس با ما فقط شماره و ایمیل رو بزنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متوجه شدم عزیزم میگم من نام کاربریمو بلد نستم اون قسمت رو خالی بذارم تو تماس با ما فقط شماره و ایمیل ...

فقط شماره کافیه

ولی بهتره ریسک نکنین کاربری رو برنگردونین اگر رمز رو بلد نیستین چون ممکنه بازیابی کار نکنه و کاربری هم باز بشه الان خیلی ها دارن میگن رمز براشون نمیره ولی برای خیلی ها هم میره بعدم اگر شماره دست خودتون نیست رمز میره به شماره ای که عضو بودین

اگر با ایمیل عضو شده باشین کسی نمیتونه با شماره ای که دادین کاربری رو باز کنه حتما باید ایمیل رو بدن

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

عزیزم میگم خب میتونم اول تلاش کنم رمز رو بازیابی کنم بعد اگه تونستم ک بازیابی کنم درخواست رفع تعلیق ...

وقتی تعلیقه نمیشه

بعدم مگه نمی گید شماره ی زن داداشتون هست و خط دست ایشون پس چطور میخوایین رمز رو بگیرین؟ چون پیام میاد کاربر نی نی سایت رمز جدید شما بعد متوجه میشه کاربری داره که

پس شما که گفتید باید رمزتو داشته باشی تا رفع تعلیق بشی🥲🥲

نه رمز مهم نیست شماره رو بدین از تعلیقی در میارن منظورم این بود که وقتی رمز ندارین ازادش نکنین که نتونین واردش بشین و کاربریتونم باز بشه

باید گوشیشو گیر بیارم دیگه🥲🥲🥲🥲

پس زمانی که میخوایین بازیابی کنین باید گوشیش دستتون باشه ولی الان خیلی ها میگن رمز براشون میره میزنن میگه اشتباهه خیلی ها هم میگن رمز براشون رفته و کار کرده یعنی 50 . 50 هست بازیابی رمز