2777
2789
عنوان

خیلی دبره؟ چیکار کنم خدایااا

288 بازدید | 28 پست

سلام صبحتون خیلی بخیر و شادی

دهم تجربی ام شنبه امتحان عربی دارم هشت درسه

سر یه سری سر مشکلات نتونستم بخونم

شیمی ام باید برسونم

نمیدونم چیکار کنم واقعا

بدبخت شدم

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....
برنامه ریزی کن 

توان همه چیز از دستم خارج شده از استرس

هی خدا دلم گرفته گله دارم...                                                                            عین کفتر غریبی که جا نداره.....                      شا پرشو شکستن و هی بی قراره.....                                                              حسی به پرواز نداره؛دلشوره داره....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیمی امتحانت کیه؟ 

امروز 4 تا درس بخون و یکم شیمی

فردا تا ظهر 4 تا درس دیگه رو تموم کن بعد بشین مرور کن و سوالای سالای قبل رو حل کن

شیمی رو بعد امتحان عربی بشین بقیشو بخون

میرسونی نترس

ویدئو نهایی پیدا کن ببین 

فکر کنم شما دهمیا ام نهایی شده درساتون پس قطعا ویدئو های شب امتحان هست براتون

نگران نباش میرسی بخونی

«خدا دوباره تو را جمع‌وجور میکند،چنان که گویی هرگز از هم نپاشیده بودی.»

استرس نگیر برنامه ریزی کن وقت زیاد هم میاری

از استرس کنترل همه چیز از دستم رفته

بشین عربی بخون امروز عربی تمومش کن با نمونه سوال اگ رسیدی باز اگ رسیدی شیمیم بخون نشد فردا بزار نمونه سوال عربیو یه فصل شیمی روز امتحانو ی روز فرجه عم بقیه فصلارو بخون منم عربی تازه درس چهارم هفت درس دارم شما ک امتحانتون ساعت دهه صبحشم میتونی ی درس بخونی باز من باید شش و نیم اونجا باشم😒

من زمان دبیرستانم هردرسی رو میذاشتم دقیقا شب امتحان ساعت یک شب شروع میکردم تا صبح هم تموم میشد صبح امتحان میدادم و میومدم میخوابیدم پس برای من این زمان باقی مونده تا شنبه خیییییییلی زیاده عملا دو روزه اگه الان گوشی رو کنار بذاری و واقعا بخونی دو دور عربی خوندی شیمی هم همینطور

شیمی امتحانت کیه؟  امروز 4 تا درس بخون و یکم شیمی فردا تا ظهر 4 تا درس دیگه رو تموم کن بعد بش ...

دوشنبه

مرسیی

توان همه چیز از دستم خارج شده از استرس

اشکال نداره منم دوازدهم هستم یکشنبه امتحان دارم ولی تازه شروع کردم به عربی خوندن استرس فقد کار رو خراب میکنه از الان تا ۱۰ شب نزدیک به  ۱۲ ساعت وقت داری حالا دوساعت هم که فاکتور بگیریم ۱۰ ساعت خالص میتونی درس بخونی دیگه استرس برای چی داری 

گوشی رو بزار کنار از ۹ونیم شروع کن 

صبح میشه این شب 🌱

من زمان دبیرستانم هردرسی رو میذاشتم دقیقا شب امتحان ساعت یک شب شروع میکردم تا صبح هم تموم میشد صبح ا ...

امیدوارم برسم خیلی ممنونم ازت🤍🤍🤍