2777
2789
عنوان

💨 ممنوع 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 816 بازدید | 33 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدا از مبحث کسی کتاب حجاب در عصر پیامبرو خونده نویسندش ترکاشونده تو کتاب حدو حدود حجابو کمتر از چیزی ک الان علما میگن تعیین میکنه من نظریه رد مطلبشم خوندم نمیدونم کدوم درسته

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
جدا از مبحث کسی کتاب حجاب در عصر پیامبرو خونده نویسندش ترکاشونده تو کتاب حدو حدود حجابو کمتر از چیزی ...

من طلبه سطح سه حوزه هستم

بعد از مطالعات آزاد به اين نتيجه رسيدم كه دين در عصر پيامبر و ائمه خيلي با مذاهب فعلي تفاوت داره 

البته اين نظر شخصيم هست و مسلما امكان بيان و إظهارش در محيط حوزه مقدور نيست

ليلي مو فرفري هستم 😌
من طلبه سطح سه حوزه هستم بعد از مطالعات آزاد به اين نتيجه رسيدم كه دين در عصر پيامبر و ائمه خيلي با ...

جدی میگی منم هرچی بیشتر کتاب میخونم بیشتر گیج میشم میشه نظر خودتو در مورد حجاب بگی

امیرمؤمنان علی(ع)- خطاب به قنبر- که می‌خواست به کسی که به او ناسزا گفته بود، ناسزا گوید- می‌فرماید: آرام باش قنبر! دشنامگوی خود را خوار و سرشکسته بگذار تا خدای رحمان را خشنود و شیطان را ناخشنود کرده و دشمنت را کیفر داده باشی. قسم به خدایی که دانه را شکافت و خلایق را بیافرید، مؤمن پروردگار خود را با چیزی همانند بردباری خشنود نکرد و شیطان را با حربه‌ای چون خاموشی به خشم نیاورد و احمق را چیزی مانند سکوت در مقابل او کیفر نداد. (أمالی شیخ مفید، ص118، ح2)
جدی میگی منم هرچی بیشتر کتاب میخونم بیشتر گیج میشم میشه نظر خودتو در مورد حجاب بگی

اول اينكه حجاب در عصر پيامبر اجباري نبوده 

كما اينكه ساير آياتي كه با لفظ قل (بگو) شروع ميشن غالبا مفهوم اجبار رو نميرسونن 

علاوه بر اون گفته شده به مؤمنات و مؤمنين بگو يعني بايد يك زمينه اعتقادي داشته باشه و نميشه كسي رو به مؤمن بودن مجبور كرد .

درباره حدود هم لفظ قرآن كاملا واضح هست و زينت ( هر قسمت تحريك كنن ده اي چ طبيعي و چ غيرطبيعي ) بايد پوشانده بشه كه در هر فرهنگي فرق ميكنه مثلا زنان شاليكار شمال مچ پاشون يا گلوشون در اون فرهنگ أصلا زينت نيست كه بپوشونن  

و در  آخر اينكه رنگ مشكي به هيچ وجه نه وجوب داره و نه حتي استحباب 

ليلي مو فرفري هستم 😌
اول اينكه حجاب در عصر پيامبر اجباري نبوده  كما اينكه ساير آياتي كه با لفظ قل (بگو) شروع ميشن غ ...

یعنی واقعا ادم بخاطر ی تار مو میره جهنم خدایی مهربونه و زناکارو با توبه میبخشه

یعنی واقعا ادم بخاطر ی تار مو میره جهنم خدایی مهربونه و زناکارو با توبه میبخشه

جواب اين سؤال أوصولا اينه كه جهنم يه وجود خارجي نداره 

تجسم خود عمل ماست 

مثل راننده اي كه يك ثانيه بي احتياطي ميكنه و يك عمر فلج ميشه كه اين دوتا با هم ظاهرا تناسب ندارن 

أما مجازات پوشش نداشتن اگر از سر لجبازي و دشمني يا تمسخر  دستورات خدا باشه و يا احيانا باعث مشكلات جدي اجتماعي بشه تجسم اون عمل غير عقلاني نيست كه خيلي دردناك و سخت باشه 

أما به قول خودت خدا توبه پذير  

ليلي مو فرفري هستم 😌
جواب اين سؤال أوصولا اينه كه جهنم يه وجود خارجي نداره  تجسم خود عمل ماست  مثل راننده اي ...

وای خخ ی ذره درد دل کنم خانواده شوهرم داشتن باعث جدایی منو شوهرم میشدن چون من جوراب نمیپوشیدم با اینکه جمع مردونه زنونشون جدا بود هیچوقت نمیبخشمشون 

وای خخ ی ذره درد دل کنم خانواده شوهرم داشتن باعث جدایی منو شوهرم میشدن چون من جوراب نمیپوشیدم با این ...

خدا به بعضي مسلمونا عقل بده 

من هروقت ميرم حرم از ته دل از امام رضا عقل ميخوام 

بعضي وقتا زار زار گريه ميكنم و ميگم بهم عقل بده 

هيچكس به اندازه مسلمون بي عقل به دين ضربه نميزنه 

ليلي مو فرفري هستم 😌