2777
2789
عنوان

کمک کنید ممنون

80 بازدید | 10 پست

سلام تازه دیروز بی بی چکم مثبت شد هرچی میخورم ضعف دارم بازم ببخشید شکمم هم تندتند کارمیده هم غذامیخورم باید برم دسشویی طبیعیه بنظرتون؟! 

خداجونم کمکم کن خیلی بهت احتیاج دارم....

قربونت برم مبارک باشه ان شاءالله هم خودت و هم نی نی خوشگلت به سلامتی این ۹ ماه رو بگذرونید 

واسه منم دعا کن 💚

من فقط اومدم همینو بگم 

البته ی چیزی که هست طبیعت بدن هر کسی متفاوته ولی داشتن آرامش اولویت اول خیلی نگران نباش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تلقینه  چون بچه تا ۳ ماهگی فقط یه لخته خونه نیاز به ضعف و گرسنگی نیست

ازبس شکمم کارمیده ضعف میارم فکرکنم بدنم سرد میشه لرز میگیرم هم غذامیخورم حالم خوب میشه ازبس ضعف میارم معدم بهم میپیچه

قربونت برم مبارک باشه ان شاءالله هم خودت و هم نی نی خوشگلت به سلامتی این ۹ ماه رو بگذرونید  وا ...

فداتشم ممنونم از تبریکت♥

اره بدن هرکس متفاوته عزیزم ولی خب حس خوبی نیس

الان که علایم خیلی زوده اما از ۶ هفتگی منتظر باش... چرا ضعف هم داره اوایل جاملگی اما از الان زوده

نه روز ازپریودم گذشته فکرکنم همون پنج هفته باشم