2777
2789

امروز یکی از دوستام لباسمو قرض گرفت با شلوار بعدش خیلی اینا تو فاز طلسم و این چیزان زیادم دختره از من خوشش نمیاد هر وقت کارش گیر میوفته لباسی چیزی میخاد یاد من میوفته می‌دونم که رفیق و دوست واقعی نیست 

امروز مامانم گفت دیگه لباس قرض نده خوب نیست ..

ذهنمو درگیر کرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که بسیار زخم خورده هستم چن سال پیش مادر شوهرم گفت این خانمه فامیلمونه بدبخت هست بیچاره هست شوهرش معتاده پول نداره بچه مریض داره... لباساتو بده بهش بدم ثواب میکنی... نمیدونم ربطی داشت یا ن ی مدت تمام لباسای کهنمو میدادم برای این خانم 

چن سال بعد شوهرم با همین زن خیانت کرد بهم فکر کنم علاقه خاصی داشت دست دوم منو استفاده کنه 

دیگه الان لباسامو قاطی زباله میدم میره 

اسفند ماهی هستم با افتخار 

خب چون تکراری میشه وقتی بعدا خودت بخوای بپوشی بقیه فکر می کنن مال دوستته

اگه شلوار هم باشه ممکنه عفونت بگیری

من پشت کنکور نیستم پشت رویاهامم💓                                                                                                                    برای رسیدن به آرزوم برام دعا کنین♥️

ندی بهتره از لحاظ بهداشتی هم خوب نی 

آدم  حتی به نظرم به نیازمند پول بده یا خوراکی بهتره

به نام الله☝🫀👑به عشق وطن🇮🇷 مادر❤️پدر🤍  💍miladm🧿 🤰🤱 ی مامان دهه هشتادی💗همه کسم دنیز دختر عروسکم🧿💗

من کلا خوشم نمیاد قرض بدم شخصیه😂 یا از کسی لباس بگیرم 

بخوام ب نیازمند ام بدم چیزی میدم که نو نو باشه یا سرجمع دو بار پوشیدم (فقطم از دختر خالم تا حالا قرض گرفتم یا قرض دادم چون خیلی تمیزه )

البته من خودم عاشق خرید کردنم هر لباسمو ۳بار شاید نپوشم  

نازنین‌دلبری،ناز بکن‌تا ایتری👁️✨‹عروس‌زاگرس💍›.                       <سِر مَگو راز منی شراو شیرازِ منی❤️>