2777
2789
عنوان

پنجشنبه اس...

148 بازدید | 14 پست

بیاید اموات رو کنیم اللخصوص اموات بدوارث و بی وارث

شهدا و اموات حاضرین در تاپیک 

نفری یه صلوات و حمد و قدر

اگر کسی هم دوست داشت بیاید تا درباره زندگی پس زندگی و اموات حرف بزنیم

دیشب خواب یکی از رفتگانمو دیدم 

هرچی فکر میکنم دقیق یادم نیس

ولی یادمه تو باغ بود ، فصل برداشت میوه ها بود ، و اون بهم فک کنم یه چیزی داد

اییی خدااا دلم براش تنگ‌شده

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه به تو داده خیلی خوبه برا تو

نمیدونم

ولی داشت میوه میچید و در اخر همه رو داد به من

بعضی وقتا میرم زندگیس از زندگی رو میبینم و میگم خدایا ینی اینا تو اون دنیا حالشون چطورع

کاش میتونستن میگفتن

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
نمیدونم ولی داشت میوه میچید و در اخر همه رو داد به من بعضی وقتا میرم زندگیس از زندگی رو میبینم ...

اگه تونستی و در توانت براش یکم میوه خیرات کن 

حتما تو همین دنیا جوابشو میگیری

اگه تونستی و در توانت براش یکم میوه خیرات کن  حتما تو همین دنیا جوابشو میگیری

مچکرم ازتون🙏❤️

میتونی تعبیر اینو بگی🥲♥️🙏💞 

دوستم خواب میبینه چهرم نورانی شده 

یه بارم دیده بود عروس شدم و خوشحال بودم

مامانم میبینه سجاده هدیه میدم به بقیه 

خودمم خواب دیدم رفتم امامزاده جعفر کلا یه آرامش خاصی داشتم 

اینا نشونه چیه نکنه می‌خوام بمیرم؟!😐😂💔

چند وقت پیش زیاد خوندم

مال همینه دیگه میخواد بگه اون نمازا چقدر اعمالت رو نورانی کردن 

حتما ادامه بده 

و هرامامزاده ای که خواب دیدی برو زیارت

شک نکن یه خیری توی این خواب هست