2777
2789

یه مریض داشتم سکته قلبی و چون تایم زیاذع خورده بود بقول بچهای کادر درمان رو باند پرواز بود(خیلی بدحال)  و وارد شوک کاردیوژنیک(قلبی) شده بود با ضربان30 تا و ب اوردن ریه.. خلاصه تاحایی شد کمکش کردیم شاید نزدیک به چند دارو وقرص و بعد چندروز و عمل قلب مرخص شذ ومجدد دیدمش خ حس هوبی بود.. فقط اینکه اشتباهی ک کردن دیر زنگ زدن اورژلنس یا نرفتن بیمارستان... اقاااا کسایی ک دیابتی هستن،  معتاد ب مورفین هستن مثل همین اقا،،  خانمهای ک سنشون بالاس ممکنه سکته قلبی کرده باشن ولی علایم مثل درد قفسه سینه کمی دلشته باشن،  تعریق سرد،  بیحالی خ زیاد، تنگی نفس با فعالیت،  اینا مهمه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!

👍

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا قوووت....خسته نباشید 

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
خودم از فکر زیاد در حال سکته کردنم نمی فهمم چی میگی

خداکمکتون کنه

کاربراقااااا... احسان۱۱۵ سابق.. تا جایی که بتونم باشرح حال درست جوابگوی سوالات پزشکی شما هستم..قالَ لا تَخافا ۖ إِنَّني مَعَكُما أَسمَعُ وَأَرىٰ﴿۴۶﴾فرمود: «نترسید! من با شما هستم؛ (همه چیز را) می‌شنوم و می‌بینم!
خدا قوووت....خسته نباشید 

ممنونم

خودم از فکر زیاد در حال سکته کردنم نمی فهمم چی میگی

زیاد فکر خیال نکن واقعا ادمو داغون میکنه از داخل   ادم هزار  درد و مریضی میگیره

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

چقد حس خوبیه جون ی آدمو نجات دادن 🙃💙

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅                                                               اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💙💚💛      

کاش میتونستم

من یک مدت هی درگیری فکری داشتم همش عصبی میشدم یکم بیخیالی طی کن 

چقد حس خوبیه جون ی آدمو نجات دادن 🙃💙

خیلی خیلی 

[QUOTE=340213693]دمت گرم آقا احسان[/QUOTEممنون