2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه واردی؟ عادت میکنی عزیزم 

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

همینه 

اینجا یه بار در مورد دایی یه استارتر نظر دادم بجای استارتر بقیه به فحشم کشیدن 

اگه خلاف دینشون هم حرف بزنی زنای افکار پوسیده اشون فشت میدن تازه نی نی یار تو رو تعلیقت میکنه معتقده حق با اونه

کاربری مشترک🎐🥢🎶

حالا واسه تو یه جوابی میدن 

پستای من انگار نامرعین‌ هیشکی نه میبینه نه جواب میده🫤

درباره زخم‌های زندگیت پیش هیچ کس ناله نکن زخم به جز صاحبش واسه کسی درد نداره                                   میشه برای پزشک شدنم دعا کنی امیدوارم به هر خواسته‌ای که داری برسی💖

عزیزم قرار نیست همه باب میلمون باهامون رفتار کنن ناراحت نباش و بگذر من خودم بارها حرفایی شنیدم اما خب دوستای خوبی ام داشتم 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤