2777
2789
عنوان

از این مدل آدم ها چقدر بدم میاد

153 بازدید | 15 پست

امشب زنعموم رو دیدم 

البته زیاد میبینمش

همش در مورد دیگران حرف میزنه

خیلی بد و خوب میکنه

همش در حال ایراد گرفتنه

هرررر چیزی شما بخری میگه زشته این چیه 

خانواده اش افتضاح هستن ماسه سر افکندگی فامیلن اون وقت از رو نمیره 

خیلی مسخره مردم می‌کنه و....

مانتو کوتاه کیووشه به خودش میرسه اون وقت از دیگران ایراد میگیره بی حجابن درحالیکه خودش نسبت به سنش هم آرایش زیاد داره هم لباساش مناسب نیست 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن بابا این آدما کم دارن منم یه اینجور دوستی داشتم

خیلی رفتارش رو مخمه

همه پشتش بد میگن جلوش خوبن 

خدایا تا بی نهایت شکرت بابت هدیه ای که بهم دادی من این هدیه رو از حضرت فاطمه زهرا دارم ازت ممنونم مادر♥️🌹
کلا از ادمایی ک سرشون تو ماتحت بقیس بدم میاد

دیگه حرف زدن راجب بقیه حدس داره

اون وقت از همه هم خبر داره

چیز منظورم عموته

اهان 

اتفاقا خیلی از دستش می‌ناله ولی جرات نداره جلوش بگه 

من مامانم از بس هرچی گرفتم گفته زشته دیگ میرم خرید قدرت انتخاب ندارم

انقد از انتخاب خودت تعریف کن و ذوق کن و لذت ببر که دیگه بی خیال بشه

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون
اهان  اتفاقا خیلی از دستش می‌ناله ولی جرات نداره جلوش بگه

بابد بگی عموجان اون موقعی تو دوران آشنایی باید فکرشو می کردی نه الان 🤣من برعکسه تو زنعموم خیلی خوبه می رم خونسون می خوابم باهم کیک درس می کنیم می ریم بازار می گیم می خندیم شوخی هایه خرکیم می کنیم