2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

308 بازدید | 17 پست

تو نرم افزار که برا پریودی . زده بود  چرا افسرده اید و مشورت بگیرید به صورت ناشناسم هست 

منم کامنت گذاشتم که دلیل افسردگیم اینه که همسرم فلان مشکلو داره و درستش نمیکنه و دلیل این مشکلشم پدرشونه که فلان کارو نکردن 

(مربوط به مسائل اداریه )

مشکل خیلی بزرگه و تو زندگیمون تاثیر ۱۰۰ درصدی داره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بعدش

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

گفتم مشاوره اس گوشیمو از دستم قاپید رفت نشست همه رو خوند و هرچی گفتم نباید بخونی مسائلی که گفتم دلیل ناراحتیم توام میدونی اما حریم خصوصی پس کجاس . 

یهو دستمو گرفت فشار داد گفت تو بیخود مسائل منو مطرح میکننی

گفتم مشاوره اس گوشیمو از دستم قاپید رفت نشست همه رو خوند و هرچی گفتم نباید بخونی مسائلی که گفتم دلیل ...

تو تایمی که نبود مشاور میشدی وقتی سرکار خونه باشه معلومه شاخکش تیز میشه

در مورد خودت فقط حق داری بگی چرا در مورد من حرف میزنی . گفتم وااا اولا مشاورس دوما خب توام تو زندگی منی دیگه چرا نباید بگم . سوما مگه اصلا تورو میشناسن که اینارو میگی 

خلاصه یهو شروع کرد به حرف زدن و داد زدن و فلان و یک حرف بدی هم زد بهم اون وسط 

من اصلا موندم  گذاشتم رفتم تو اتاق ادامه شروع کرد به توهین . منم جوابشو ندادم .

تو تایمی که نبود مشاور میشدی وقتی سرکار خونه باشه معلومه شاخکش تیز میشه

چرا پنهان کاری کنم خب . اخه اون خیلی به حریم خصوصی برا خودش معتقد . مثلا بگه سر فلان وسایلم یا فلان چیزم نرو من نمیرم . یا اس بانکیمو نگاه نکن . چتم با دوستمو نخون ....‌